Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Piena izstrādājumi :: Siers

Siers

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Jāņu siers 4.31

Jāņu siers

Lielāko piena daudzumu ņem, ja biezpiens skābs. Piena vietā var izmantot vājpienu, tad palielina aizdara daudzumu. Katlā ielej ūdeni un pienu, uzvāra, tad pievieno sakultas, ar aukstu pienu sajauktas olas un, sīki drupinot, ieber biezpienu....Skatīt recepti

Siera pudiņš 4.20

Pienu ar sviestu un nedaudz sāls uzvāra, verdošā ieber izsijātus miltus, kuļ uz uguns, kamēr masa atlec no katliņa, atdzesē, maisot piesit pa vienam olu dzeltenumam, pieliek sarīvētu sieru, saputotu olu sniegu, visu viegli samaisa,...Skatīt recepti

Vārītais siers 4.25

Biezpienu patur apsegtu 3-4 dienas siltā vietā, lai appelē, jo pelējums vārītam sieram piešķir īpatnēju garšu. Tad samaļ gaļas mašīnā, pievieno krējumu, sāli, ķimenes un samīca. Liek katliņā izkausētā sviestā un maisot karsē, līdz masa...Skatīt recepti

Ķimeņu sieriņi (11 gab) 4.37

Biezpienu samaļ gaļas mašīnā, pievieno labu skābu krējumu, sāli, ķimenes un samīca. Tad izveido ap 100 g smagus konusveida sieriņus, sakārto uz koka dēlīša, apsedz ar pergamenta papīru. Kad sieriņi pārklājušies ar caurspīdīgu kārtiņu, papīru...Skatīt recepti

Jāņu sieriņš 4.17

Pienu uzkarsēlīdz 95C, pastavīgi maisot, pieliek gaļas mašīnā samaltu biezpienu. No biezpiena skābuma piens pamazām sarec. Ja biezpiens ir salds, tad, lai piens ātrāk sarecētu un labāk atdalītos suliņas, biezpienam pēc samalšanas pievieno rūgušpienu 1/2...Skatīt recepti

Latgales siers 4.39

Rūgušpienu lej katliņā un uz mazas liesmas karsē līdz vārīšanai. Tiklīdz sāk atdalīties suliņas un veidojas biezpiena receklis, pievieno atlikušos 2 l piena un, lēni maisot, turpina karsēt, līdz sarec pieliktais piens un atdalās suliņas....Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
kartupeļu klimpas , kartupeļu biezenis , mārrutku mērce , sviesta mīkla , galert ,
Šodien vārda dienas svin:
Daiga, Dinija



Noderēs
Sviestu ar cukuru, olām, sāli, garšvielām labi saputo, pieber miltus, kas sajaukti ar cepamo pulveri un kakao. Mīklu saveļ garenā
Uz režģa (restēm) var cept jebkuras zivis. Zivis sagriež kotletēs vai izasako un sadala slīpos gabalos, tās var arī iemarinēt.
Dzērvenes saspaida, pārlej ūdeni, uzvāra un izkāš. Šķidrumam pievieno cukuru, uzvāra, pievieno uzbriedinātu želatīnu un maisot izšķīdina, atdzesē, lej saldējamās
Labi notīrītu, sagatavotu pīli sadala glītos gabalos un liek vārīties apmēram ar 1 l ūdens, pieliekot lauru lapu, pētersīļa sakni,
Kaltētas plūmes un rozīnes nomazgā, pārlej ar ūdeni un sautē, līdz gatavas. Pēc tam atdala kauliņus. Brūnajai mērcei pievieno plūmes,
Izvēlas vidēja treknuma sivēna ribu gabalu. Pirms cepšanas ribiņas šķērsām iecērt 6-7 cm platumā, ieberzē ar sāli un cep kā
Sasmalcinātus burkānus sviestā apcep, pielej nedaudz ūdens, pieliek sāli, cukuru un sautē, līdz burkāni mīksti. Tad izberž caur sietiņu un

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO