Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Piena izstrādājumi :: Biezpiens

Biezpiens

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Biezpiens ar pienu 4.30

Biezpienu liek dziļā saldēdiena traukā, pārkaisa cukuru, kanēli, pasniedz ar pienu brokastīs, launagā, vakariņās vai pusdienās kā saldo ēdienu.

...Skatīt recepti

Biezpiens ar krējumu 4.15

Biezpienu samaisa bļodiņā ar koka karoti vai samaļ gaļas mašīnā, tad pievieno skābu krējumu, sāli un samaisa. Sagatavoto masu liek lēzenā vai dziļākā traukā, pievieno, ja vēlas, sviestu. Pasniedz ar vārītiem vai ceptiem kartupeļiem vai...Skatīt recepti

Biezpiens ar tomātiem 4.30

Biezpienu samaļ gaļas mašīnā. Tomātus izberž caur sietiņu, lai atdalītu miziņas un sēkliņas. Sviestu saputo, pievieno sīki sasmalcinātus sīpolus, biezpienu, tomātus, sāli un samaisa. Tad liek trauciņā, grezno ar sviestu vai tomātu šķēlītēm. Pasniedz ar...Skatīt recepti

Salda biezpiena masa 4.37

Sviestu ar cukuru, olas dzeltenumu, nedaudz sāls un citrona miziņu vai vaniļu puto līdz cukurs izkusis, tad pieliek biezpienu un samaisa. Biezpiena masai sviesta vietā var pielikt saputotu krējumu, tad to atsevišķi puto un iecilā...Skatīt recepti

Biezpiena maisījums (nekarsēts) 4.38

Maisījumu gatavo no biezpiena, kam mazs mitruma saturs. Ja biezpiens mitrs, to nospiež divkārt saliktā marlē. Biezpienu samaļ vairākas reizes gaļas mašīnā vai izberž caur sietu. Sviestu ar cukuru, citrona miziņu vai vaniļu puto, pieliekot...Skatīt recepti

Biezpiena maisījums (karsēts) 4.19

Izvēlas biezpienu, kam mazs mitruma saturs, samaļ gaļas mašīnā vai izberž caur sietiņu. Tad biezpienu liek katliņā, pievieno sakultas olas, skābu krējumu, notīrītus, sakapātus riekstus, citrona miziņu vai vaniļu un maisot karsē līdz masa kļūst...Skatīt recepti

Biezpiena bumbiņas 4.42

Biezpienam pievieno olu, sāli, cukuru, kviešu miltus, kartupeļu cieti un samaisa. No sagatavotās masas veido apaļas bumbiņas, liek verdošā ūdenī, kam pievienota sāls, un vāra, līdz bumbiņas uzpeld virspusē. Tad ar putu karoti izņem, liek...Skatīt recepti

Biezpiena plācenīši 4.32

Biezpienam pievieno olu, sāli, cukuru, kviešu miltus un samaisa. Tad izveido apaļus plācenīšus, apviļā rīvmaizē, liek uz pannas sakarsētos taukos un cep no abām pusēm brūnus. Sakārto lēzenā traukā un pasniedz karstus ar skābu krējumu.

...Skatīt recepti

Biezpiena sacepums 4.15

Sviestu ar cukuru, sāli, citrona miziņu vai vaniļu puto, pieliek olas dzeltenumu un puto, līdz cukurs izkusis. Tad pievieno biezpienu, noskalotas, nosusinātas rozīnes, kviešu miltus vai mannu un samaisa. Beidzot iecilā saputotu olas baltuma. Masu...Skatīt recepti

Biezpiena un rupjmaizes kārtojums 4.10

Biezpienu samaļ gaļas mašīnā, pievieno daļu cukura, saputotu krējumu un samaisa. Nobriedušu rupjmaizi saberž uz smalkās rīves un sajauc ar atlikušo cukuru un kanēli. Ābolu šķēlītes apvāra cukura sīrupā. Tad sagatavoto biezpienu, rupjmaizi, ābolus sakārto...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
rabarb , zupa , PIENA MĒRCE , ola , aknas ,
Šodien vārda dienas svin:
Jānis



Noderēs
Burkānu notīra, sagriež salmiņos vai sarīvē rupjās skaidās, liek verdošā ūdenī un vara. Kartupeļus notīra, sagriež stienīšos, pievieno burkāniem, pieliek
Nomazgātu, gabalos saskaldītu astes gabalu sakarsētā taukvielā apcep brūnu, liek katlā un pārlej ar ūdeni, un vāra apmēram pusotras stundas
Olas ar cukuru, vaniļu vai citrona esenci saputo, pievieno uzvārītu pienu, krējumu, karstā ūdenī sabiezina. Tad pievieno želatīnu un maisot
Kartupeļus sagriež šķēlēs vai sarīvē rupjās skaidās. Porciju panniņas ietauko, saliek kartupeļus, pārlej ar balto mērci vai krējumu, kam pievienoti
Svaigus zušus notīra, sagriež gabaliņos, pievieno sāli, piparus, lauru lapas, salmiņos sagrieztus sīpolus, pētersīļus un vāra, līdz gatavi. Tad pievieno
Parasta recepte, kā gatavot aliču ziemai, kā arī šo pašu recepti var izmantot plūmju kompota gatavošanai. Šīs receptes priekšrocība ir tā,
Maizei nogriež garozu, tad pārlej ar verdošu pienu un ļauj 1/2 st. stāvēt. Pieliek izkausētu sviestu, miltus, veselas olas, sāli,

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO