Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Pankūkas

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Plānās pankūkas 4.19

Olu sakuļ, pievieno nedaudz piena, sāli, cukuru, samaisa un šajā šķidrumā iesijā miltus, pielej pa daļām atlikušo pienu, izkausētu sviestu, samaisa vienveidīgu pašķidru mīklu un ļauj 25-30 minūtes stāvēt. Mīklu lej ar karoti pannas vienā...Skatīt recepti

Plānās pankūkas, pildītas ar biezpienu 4.04

Pienam pievieno sāli, cukuru, sakultas olas, pieber izsijātus miltus un samaisa vienveidīgu mīklu. Plānās pankūkas apcep tikai no vienas puses, uzgāž uz dēlīša vai lēzena trauka ar apcepto pusi uz augšu. Uz apceptās puses vienā...Skatīt recepti

Plānās pankūkas, pildītas ar gaļu 4.00

Vārītu liellopa gaļu samaļ, pievieno sīki sagrieztu speķi, kas apcepts kopā ar sīpoliem, sāli, nedaudz buljona un samaisa. Pienam pievieno sāli, cukuru, sakultas olas, pieber izsijātus miltus samaisa. No sagatavotās mīklas cep plānās pankūkas, apcepot...Skatīt recepti

Plānās pankūkas, pildītas ar dārzeņiem 4.20

No sagatavotātās mīklas cep plānās pankūkas, apcepot tikai no vienas puses. Skaidiņās sarīvētus burkānus un sīki sagrieztus sīpolus kopā ar tomāru biezeni taukos apcep, pievieno salmiņos sasmalcinātus svaigus kāpostus, nedaudz buljona, sāli un sautē, līdz...Skatīt recepti

Biezās pankūkas 4.15

Olas dzeltenumu atdala no baltuma, dzeltenumu samaisa ar pienu, sāli un cukuru. Šķidrumam pievieno izsijātus miltus un samaisa vienādā mīklā, iecilā stingrās putās saputotu olas baltumu. Mīklu ar karoti liek uz pannas sakarsētos taukos un...Skatīt recepti

Ķirbju pankūkas 4.00

Sagatavotai biezo pankūku mīklai pievieno uz sakņu rīves skaidiņās sarīvētus ķirbjus. Mīklu ar karoti liek uz pannas sakarsētos taukos un cep pankūkas no abām pusēm brūnas. Pasniedz ar cukuru un kanēli.

...Skatīt recepti

Kartupeļu pankūkas 4.00

Kartupeļus nomizo, noskalo, un uz smalkās sakņu rīves sarīvē. Sarīvētiem kartupeļiem nospiež sulu, pārlej verdošu pienu un samaisa. Pēc tam pieliek sāli, kartupeļi cieti, kas rodas, nospiesto sulu nostādinot, kviešu miltus un samaisa. Masu ar...Skatīt recepti

Rauga pankūkas 4.24

Olu sakuļ, pievieno uzsiltdītu līdz (30C) pienu, sāli, cukuru, un samaisa. Šķidrumam pievieno atšķaidītu raugu, izsijātus miltus, samaisa un siltā vietā uzraudzē. Kad mīkla uzrūgusi, tajā iecilā saputotu olas baltumu un cep kā biezās pankūkas....Skatīt recepti

Griķu miltu pankūkas 4.09

Griķu miltiem pievieno pusi no paredzētā piena daudzuma, kas uzsildīts līdz 30C, un samaisa pašķidru mīklu. Tad pievieno atšķaidītu raugu un mīklu siltā vietā uzraudzē. Atlikušo pienu uzvāra, pievieno kviešu miltu vai mannu, uzbriedina un...Skatīt recepti

Pildītas pankūkas 4.18

Pildītas pankūkas

Olas sakuļ ar sāli, pielej 1/2 glāzi piena, piesijā miltus, apmaisa, pielej pārējo pienu, noliek pusstundu stāvēt. Cep plānas pankūkas, apcepot viegli dzeltenu tikai vienu pusi. Gaļu samaļ, izkausē ap 50 gr sviesta, sacep tajā...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
uzpūtenis , kāpostiem , kartupeļu klimpas , biezpiens , baltmaize ,
Šodien vārda dienas svin:
Daiga, Dinija



Noderēs
Kartupeļus nomizo, sagriež šķēlītēs, liek ar margarīnu izziestā veidnē, pa starpām liekot margarīna piciņas, sasmalcinātus sīpolus, sāli. Veidnē saliktos kartupeļus
Sparģeļus noloba un sagriež gabalos. Mizas uzliek ar aukstu ūdeni, kad ūdens vārās, mizas uzlej uz sietiņa, un ūdenī vāra
Sviestu uz pannas izkausē. Olu pārsit, lēni uzlej uz pannas un cep mazā siltumā, līdz baltums sarecējis, dzeltenums vēl mīksts.
Ābolus nomazgā, nomizo vai ar mizu sagriež gabaliņos, atdala sēklotni. Ūdeni uzvāra, pievieno cukuru, ābolus, citrona vai apelsīna miziņu un
Kartupeļus nomizo, nomazgā, sagriež ar sakņu nazīti garenas gabaliņos, drānā nosusina, vāra karstos taukos mīkstus. Karstiem uzkaisa sāli, pasniedz pie
Kaulus sacērt mazos gabalos un uzliek aukstā ūdenī ar burkāniem, nomizotiem sīpoliem un pipariem un 2 st. vāra uz mazas
Sāgu savāra, mīkstu 1 l buljonā, tad pielej klāt karstu pārējo buljonu, sakuļ viruma bļodā olu dzeltenumus, un visu laiku

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO