Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Olas un omletes :: Pildītas olas

Pildītas olas

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Pildītas olas 4.04

1 ola, 10 g sviesta, 2 ķilavas, garšvielas, zaļumi.

Olas cieti novāra, noloba, pārgriež uz pusēm gareniski un izņem dzeltenumu. Olas dzeltenumus izberž caur sietu, samaisa, putojot ar sviestu, pieliek sāli, etiķi, sinepes pēc garšas. Tad...Skatīt recepti

Pildītas olas tomātos 4.24

1 ola, 10 g sviesta, 15 g sālīta laša, 100 g tomātu, 20 g majonēzes, sāls, zaļumi.

Cieti novārītas olas pārgriež šķērsām uz pusēm, izņem olas dzltenumu. Olu dzeltenumu izberž caur sietiņu, pievieno sviestu, gaļas mašīnā...Skatīt recepti

Olas ar brūnu sviestu 4.24

5—6 pers. 10—12 olas, karote smalku sakapātu lociņu, 3 karotes sviesta, sāls.

Cieti novārītas olas noloba, pārgriež gareniski uz pusēm, apkaisa pēc garšas ar sāli un ar smalki sakapātiem lociņiem, pārlej ar brūnu sviestu, un...Skatīt recepti

Siltas pildītas olas 4.14

5 pers. 12 olas, veģis, 1/8 l piena, 3 karotes svieta, 3—4 sardeles, 2—3 karotes skāba krējuma, karote berztas maizes.

Divas olas atstāj jēlas, pārējās cieti novāra un pārgriež gareniski uz pusēm, izņem tām dzeltenumu,...Skatīt recepti

Pildītas olas I 4.25

Cieti novārītas, nolobītas olas pārgriež uz pu sēm, izņem laukā dzeltenumu, dobumu piepilda ar biezeni, ko pa gatavo ar trim novārītiem dzeltenumiem, vienu jēlu dzeltenumu, sinepēm, sāli, pipariem un etiķi, un olu pusītes sakārto ar...Skatīt recepti

Mednieku gaumē 4.15

Olas uz iesviestotas plates krāsnī cept. Vidū putnaknu ragū un smalki sagriezti šampinjoni, šalotmērce.

...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
senu , Tomātu , mednieku , vaigi , tomāt ,
Šodien vārda dienas svin:
Daiga, Dinija



Noderēs
Taukos uzbrūnina miltus gaiši brūnus, piecep smalki sagrieztus sīpolus, pielej ūdeni un etiķi, pieliek sāli un virces un ļauj labi
Izvēlās vienādas gatavības pakāpes sārtus tomātus, nomazgā, ar koka irbulīti iedur kātiņa vietā līdz augļa vidum un sakārto dezinficētā burkā. Tomātus
Gurnu atdala, noņem plēves, sagriež plānās šķēlēs, izdauza, apkaisa ar sāli. Cep karstā sviestā uz ātras uguns abas puses brūnas.
Marinēti gurķi
Tīrās 3L burkās ievieto garšvielas (dilles, upeņu lapas, ķirsu lapas, mārutku sakni, piparus, ķiplokus), nomazgātiem gurķiem apgriež galiņus un pilda
Kartupeļus novāra ar mizu, tad notīra. Mērcei katlā izkausē taukvielas, pievieno sasmalcinātus sīpolus, sacep, pievieno sieru, uzsilda un pielej tik
Citrona miziņu noberž ar graudu cukuru, uzlej nedaudz ūdens, izkausē, izkāš. Sakuļ putu krējumu, pieliek cukura ūdeni, cukuru, citrona sulu,
Sviestu saberž putās un samaisa ar olām, krējumu, miltiem un cukuru, un pēc vajadzības piemet sāli, no mīklas cepj sviestā

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO