Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Olas un omletes :: Olu omletes

Olu omletes

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Omlete ar nieriem 4.30

Nieriem nogriež liekos taukus, pārgriež gareniski uz pusēm, sagriež plānās šķēlītēs, apcep uz ātras uguns. Olas atdala, dzeltenumus saputo, pieliek sāli, saputotus olbaltumus, sajauc sadala 4 - 5 dalās, lej uz mazākām pannām, cep 15...Skatīt recepti

Omlete ar kūpinātām reņģēm 4.26

Olas sakuļ, pievieno sāli, pienu, notīrītas kūpinātas reņģes, sasmalcinātus lociņus un samaisa. Tad lej uz pannas vai ugunsdroša stikla veidnē sakarsētā sviestām, liek cepeškrāsnī un mazā siltumā karsē, līdz olas sarecējušas.

...Skatīt recepti

Omlete ar ziedu kāpostiem 4.29

Ziedu kāpostus sadala daļiņās, noskalo, liek verdošā sālsūdenī un vāra, līdz mīksti. Tad tos liek uz pannas vai ugunsdrošā stikla veidnē sakarsētā sviestā, pārlej sakultas olas, kurām pievienots piens un sāls, un cep cepeškrāsnī mazā...Skatīt recepti

Omlete ar ievārījumu 4.19

Olas dzeltenumu no baltuma atdala. Dzeltenumu ar sāli, cukuru saputo, pievieno pienu un iecilā saputotu olas baltumu. Masu lej uz pannas izkausētā sviestā un cep mazā siltumā, līdz omletes apakšpuse gaiši brūna un virspuse tikko...Skatīt recepti

Omlete ar sieru 4.19

Olas dzeltenumu saputo, pievieno sāli, pienu, sarīvētu siieru, samaisa un iecilā saputotu olas baltumu. Liek ar sviestu izziestā veidnē un cep mazā siltumā, līdz olas sarecējušas. Omleti pasniedz tūliņ pēc cepšanas, pārlietu ar izkausētu sviestu.

...Skatīt recepti

Omlete, pildīta ar dārzeņiem 4.32

Olas dzeltenumu ar cukuru saputo, pievieno sāli, pienu un iecilā saputotu olas baltumu. Masu lej uz pannas izkausētā sviestā un cep cepeškrāsnī mazā siltumā, līdz olas sarecējušas, omlete gaiši brūna. Pēc izcepšanas omletes vidū liek...Skatīt recepti

Omelete ar šampinjoniem 4.33

Olas sakuļ ar izkausētu sviestu un sāli. Omlešu pannā uzkarsē sajauktus sviestu un taukus, pielej apmēram pusi olu kulteņa, un pannu pastāvīgi kratot, uzcepj tiktāl, lai virskārta vēl paliktu mīksta. Omeletes apliek ar sekojošu pildījumu...Skatīt recepti

Ābolu omlete 4.33

Olu dzeltenumus sakuļ putās ar pūdercukuru, sajauc ar saldu krējumu, sāli un putās sakultiem olbaltumiem un cepj saldā sviestā no abām pusēm uz ļoti karstas pannas. Ābolu marmelādi sajauc ar notīrītām korintēm un nolobītām, smalki...Skatīt recepti

Biskvītomlete 4.27

Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru putās, tad piejauc klāt olu sniegu, rumu un miltus. Pannā uzkarsē sviestu, iepilda apmēram pirkstu biezā kārtā mīklu, un krāsnī uzcepj omleti gaišibrūnu. Tad to apziež ar marmelādi, saliek kopā...Skatīt recepti

Omlete ar ievārījumu. 4.14

Omleti piepilda ar augļu biezeni vai stindzeni un pāri pārkaisa pūdercukuru....Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
sviests , kāpostiem , zivs , uzpūtenis , mēle ,
Šodien vārda dienas svin:
Ludmila, Laimdots, Laimiņš



Noderēs
No vārītu kartupeļu masas, mannas, olām, miltiem, sāls sagatavo mīklu, pieliek etiķi, mīklu izveltnē, sagriež sloksnēs, tās savukārt posmos, katru
Mērcei olas dzeltenumu samaisa ar sinepēm, sāli un pakāpeniski iekuļ eļļu. Kad visa eļļa ir iemaisīta, mērcei pakāpeniski pievieno ābolu
Olu dzeltenumus sakuļ ar cukuru un tad līdz ar smalki saberztu šokolādi iekuļ verdošā pienā, kuļot tik ilgi uz uguns,
Cūkgaļas galerts
Labi notīrītas cūku kājas noskalo ar verdošu ūdeni, pārcērt uz pusēm, sadala sīkākos gabalos. Nomazgā, ieliek katlā, pārlej ar aukstu
Pienam pievieno saldu krējumu, olas dzeltenumu, šokolādes sīrupu, sasmalcinātu ledu un saputo. Šokolādes tāfelītes saberž, sajauc ar cukuru, uzlej verdošu
Uz smalkās rīves sarīvētu selerijas sakni apslaka ar citronu vai cidoniju sulu un pēc garšas pārkaisa ar cukuru un sāli.
Kartupeļus novāra ar visu mizu un kad tie atdzisuši, noloba, sagriež mazos gabaliņos un sviestā mazliet apcep. Olas sajauc ar

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO