Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Olas un omletes :: Olu ēdieni

Olu ēdieni

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Olas tomātos 4.23

Emaljētā pannā sakarsē taukvielu, pievieno sagrieztus sīpolus, sacep caurspīdīgus, ieliek biezās šķēlēs sagrieztus tomātus, pievieno sāli, pasautē. Olas sakuļ, pievieno miltus, pienu un pārlej tomātiem. Uz mazas liesmas ļauj sarecēt (nemaisa). Pasniedzot pārkaisa ar sakapātiem...Skatīt recepti

Olas krējumā 4.27

Cieti novārītām olām noloba caumalu, pārgriež gareniski uz pusēm, sakārto uz šķīvja un pārlej skābu krējumu, kam pievienotas sinepes, cukurs, sāls.

...Skatīt recepti

Olas siļķu mērcē 4.22

Cieti novārītām olām atdala caumalu, pārgriež gareniski uz pusēm un pārlej siļķu mērci. Grezno ar lociņiem vai pētersīļu zaļumiem. Siļķu mērces gatavošana: Sālitas siļķes pārlej ar aukstu ūdeni un 4-6 stundas mērcē. Tad atdala ādiņu,...Skatīt recepti

Olas tomātu mērcē 4.29

Olas cieti novāra, atdala caumalu, pārgriež uz pusēm, sakārto lēzenā traukā un pārlej ar tomātu mērci. Olas var vārīt arī bez caumalas, tad tās mērcē liek neatdalītas.

...Skatīt recepti

Olas ar šķiņķi 4.33

Olas vāra bez caumalas pusmīkstas. Baltmaizes kukulim atgriež garoziņu un sagriež 0,5 cm biezās šķēlītēs, kuras liek sakarsētā margarīnā un apcep. Uz apceptās baltmaizes liek apceptu šķiņķa šķēlīti, bet uz tās vārītu olu un pārlej...Skatīt recepti

Ceptas olas 4.17

Sviestu uz pannas izkausē. Olu pārsit, lēni uzlej uz pannas un cep mazā siltumā, līdz baltums sarecējis, dzeltenums vēl mīksts. Pārkaisa sāli, ja vēlas, - lociņus. Sakārto lēzenā traukā un pasniedz ar dārzeņu salātiem vai...Skatīt recepti

Olas, saceptas ar ķilavām 4.18

Cieti vārītas olas sagriež ripiņās, liek ar sviestu izziestā veidnē kārtām ar iztīrītām ķilavām, sasmalcinātiem lociņiem. Olu (1/2 gab.) sakuļ ar skābu krējumu un pārlej veidnē sakārtotām olām, ķilavām, pārliek sviesta piciņas un cep cepeškrāsnī...Skatīt recepti

Olas, saceptas ar rīsiem 4.26

Rīsus noskalo, liek verdošā ūdenī un uzvāra, katliņam uzliek vāciņu un cepeškrāsnī karsē, pa reizei apmaisot, līdz rīsi mīksti. Tad rīsiem pievieno stienīšos sagrieztu šķiņķi, sāli, samaisa un ar rīvmaizi izkaisītā un ar sviestu izziestā...Skatīt recepti

Olu želeja 4.24

Olas sakuļ ar nedaudz sāls, pielej buljonu, smalki sakapātas pētersīļu lapiņas, tad salej vārāmā formā, uzliek vāku. vāra ūdens peldē apmēram 1 stundu, tad izsit no formas, sagriež četrstūrainos gabaliņos.

...Skatīt recepti

Bez čaumalas vārītas olas 4.32

Lēzenā katlā ielej ūdeni, piemet sāli un pielej mazliet etiķa, kad ūdens sāk vārīties, iesit olas un 3—4 min. vāra uz palēnas uguns. Kad olbaltums sarucis, olas izņem un uz brīdi ieliek aukstā ūdenī, tad...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
veltnīši , alus , torte , gulašs , gaļas salāti ,
Šodien vārda dienas svin:
Daiga, Dinija



Noderēs
Sviestu saputo, pakāpeniski pievienojot olas, cukuru. Masā iemaisa kartupeļus, miltus, veido apaļas klimpas un liek verdošā, viegli sāļā ūdenī, lēni
Tomātus sagriež šķēlēs, pārkaisa ar pipariem, ķiploku sāli, pārlej ar kefīru un pārkaisa ar sasmalcinātām dillēm.
Baltvīnu un ūdeni uzvāra ar cukuru, divu citronu sulu un mizu, piejauc karstā ūdenī izšķīdinātu želatīnu. Salej ar aukstu ūdeni
Filejam noņem taukus, plēves, sagriež šķēlēs 2 pirkstu biezumā, izdauza no abām pusēm, apkaisa ar sāli, karstā sviestā uz ātras
Burkānu notīra, sagriež salmiņos vai sarīvē rupjās skaidās, liek verdošā ūdenī un vara. Kartupeļus notīra, sagriež stienīšos, pievieno burkāniem, pieliek
Labi nomazgātu vistu sadala, liek katlā, pārlej ar aukstu ūdeni, uzvāra, nopūto. Buljonu vāra uz mazas liesmas. Kad gaļa gandrīz
Pusi no cukura daudzuma uz sausas pannas nedaudz sabrūnina, pielej karstu ūdeni un savāra, pievieno pārējo ūdens daudzumu, cukuru, citrona

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO