Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Olas un omletes :: Citi

Citi

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Olu kultenis 4.43

Olas ar sāli sakuļ, pievieno ūdeni vai pienu un samaisa. Uz pannas izkausē sviestu un pārlej sakultās olas, karsē uz lēnas uguns. Ar karoti lēni velkot pār pannu, sarecējušas, tās liek dziļākā traukā, pārkaisa sasmalcinātus...Skatīt recepti

Peldošās olas 4.27

Olas baltumu un dzeltenumu atdala un saputo, pievienojot daļu cukura. Tad no saputotā baltuma ar karoti atdala gabaliņus, liek verdošā pienā vienā kārtā un apgrozot izkarsē 3-5 miinūtes. Pēc tam ar putu smeļamo karoti izņem...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
līdaka , kāpostu salāti , krējuma , putraimu , Olu kūkas ,
Šodien vārda dienas svin:
Otīlija, Iveta



Noderēs
Vidēja lieluma kartupeļus nomazgā, ar kartupeļu mizojamo nazīti nomizo, nesagrieztus noskalo ūdenī. Pec tam liek verdošā sālsūdenī un vāra 25-30
Verdošā šķidrumā liek notīrītus, sagrieztus kartupeļus, sīpolu, sāli. Notīra kāli un sarīvē uz sīkās sakņu rīves, pievieno zupai un turpina
Pildījumam biezpienu samaisa ar olām, sāli, 2 ēdamkarotēm izkausēta sviesta, ķimenēm vai sasmalcinātiem zaļumiem, rīvētu sieru un miltiem. Kartupeļus notīra,
Vārošā, nedzidrā liellopa buljonā liek kubiņos sagrieztus burkānus, salmiņos sasmalcinātus pētersīļus, sīpolus un vāra pusmīkstus. Tad pievieno kubveida sagrieztus kartupeļus,
Dārzeņus un kartupeļus notīra un sagriež glītos gabaliņos. Grūdeņus divreiz nobrucina, dārzeņus noplaucē ar verdošu ūdeni, un abus kopā maisot
Biezpienu samaļ gaļas mašīnā. Tomātus izberž caur sietiņu, lai atdalītu miziņas un sēkliņas. Sviestu saputo, pievieno sīki sasmalcinātus sīpolus, biezpienu,
Bietes borščam var sagatavot dažādi. Tās var vārīt veselas, var izcept cepeškrāsnī, var sasmalcināt salmiņos, apcept taukvielā un pēc tam,

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO