Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Olas un omletes

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Olas tomātos 4.23

Emaljētā pannā sakarsē taukvielu, pievieno sagrieztus sīpolus, sacep caurspīdīgus, ieliek biezās šķēlēs sagrieztus tomātus, pievieno sāli, pasautē. Olas sakuļ, pievieno miltus, pienu un pārlej tomātiem. Uz mazas liesmas ļauj sarecēt (nemaisa). Pasniedzot pārkaisa ar sakapātiem...Skatīt recepti

Omlete ar nieriem 4.30

Nieriem nogriež liekos taukus, pārgriež gareniski uz pusēm, sagriež plānās šķēlītēs, apcep uz ātras uguns. Olas atdala, dzeltenumus saputo, pieliek sāli, saputotus olbaltumus, sajauc sadala 4 - 5 dalās, lej uz mazākām pannām, cep 15...Skatīt recepti

Olas krējumā 4.27

Cieti novārītām olām noloba caumalu, pārgriež gareniski uz pusēm, sakārto uz šķīvja un pārlej skābu krējumu, kam pievienotas sinepes, cukurs, sāls.

...Skatīt recepti

Olas siļķu mērcē 4.22

Cieti novārītām olām atdala caumalu, pārgriež gareniski uz pusēm un pārlej siļķu mērci. Grezno ar lociņiem vai pētersīļu zaļumiem. Siļķu mērces gatavošana: Sālitas siļķes pārlej ar aukstu ūdeni un 4-6 stundas mērcē. Tad atdala ādiņu,...Skatīt recepti

Olas tomātu mērcē 4.29

Olas cieti novāra, atdala caumalu, pārgriež uz pusēm, sakārto lēzenā traukā un pārlej ar tomātu mērci. Olas var vārīt arī bez caumalas, tad tās mērcē liek neatdalītas.

...Skatīt recepti

Olas ar šķiņķi 4.33

Olas vāra bez caumalas pusmīkstas. Baltmaizes kukulim atgriež garoziņu un sagriež 0,5 cm biezās šķēlītēs, kuras liek sakarsētā margarīnā un apcep. Uz apceptās baltmaizes liek apceptu šķiņķa šķēlīti, bet uz tās vārītu olu un pārlej...Skatīt recepti

Ceptas olas 4.17

Sviestu uz pannas izkausē. Olu pārsit, lēni uzlej uz pannas un cep mazā siltumā, līdz baltums sarecējis, dzeltenums vēl mīksts. Pārkaisa sāli, ja vēlas, - lociņus. Sakārto lēzenā traukā un pasniedz ar dārzeņu salātiem vai...Skatīt recepti

Olu kultenis 4.43

Olas ar sāli sakuļ, pievieno ūdeni vai pienu un samaisa. Uz pannas izkausē sviestu un pārlej sakultās olas, karsē uz lēnas uguns. Ar karoti lēni velkot pār pannu, sarecējušas, tās liek dziļākā traukā, pārkaisa sasmalcinātus...Skatīt recepti

Omlete ar kūpinātām reņģēm 4.26

Olas sakuļ, pievieno sāli, pienu, notīrītas kūpinātas reņģes, sasmalcinātus lociņus un samaisa. Tad lej uz pannas vai ugunsdroša stikla veidnē sakarsētā sviestām, liek cepeškrāsnī un mazā siltumā karsē, līdz olas sarecējušas.

...Skatīt recepti

Omlete ar ziedu kāpostiem 4.29

Ziedu kāpostus sadala daļiņās, noskalo, liek verdošā sālsūdenī un vāra, līdz mīksti. Tad tos liek uz pannas vai ugunsdrošā stikla veidnē sakarsētā sviestā, pārlej sakultas olas, kurām pievienots piens un sāls, un cep cepeškrāsnī mazā...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
marineti gurki , karbonāde , ragū , kartupeļu , Vaniļas ,
Šodien vārda dienas svin:
Hermīne, Estere



Noderēs
Paprikas pākstīm izņem sēklas, sagriež strēmelītēs, šķiņķi un olas sagriež garenos gabaliņos, sīpolus sīki sasmalcina. Majonēzē iemaisa sakapātu siļķi, pievieno
Sīpolu sasmalcina, sacep taukvielās. Ugunsdrošā stikla veidni ietauko un izkaisa ar rīvmaizi. Pusi kartupeļu sagriež šķēlēs, pusi izberž caur sietu,
5 pers. 12 olas, veģis, 1/8 l piena, 3 karotes svieta, 3—4 sardeles, 2—3 karotes skāba krējuma, karote berztas maizes.
Salmiņos sasmalcinātas bietes katliņā apcep sakarsētos taukos. Tad pievieno tomātu biezeni, nedaudz etiķa, nedzidro gaļas buljonu, lai bietes būtu tikko
Stirnas cisku marinē 12-24 stundas etiķa un garšvielu novārījumā, noskalo, novelk plēves, iespeķo, liek uz cepešpannas sakarsētos taukos un cepeškrāsnī
Notīrītus burkānus un sīpolus sagriež šķēlēs un uz sausas pannas apbrūnina. Ūdeni uzvāra, pievieno sabrūninātas saknes un baltās garšsaknes
Notīrītas karpas pārdala uz pusēm, izņem asakas un sagriež porciju gabaliņos. Tos pārkaisa ar sāli, apviļā miltos un cep margarīnā

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO