Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Mīklas :: Sviesta mīkla

Sviesta mīkla

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Trauslā sviesta mīkla 4.43

Galvenokārt lieto cepamām kūkām, tortēm, pastētēm, kā arī sīkiem cepumiem, biskvītiem, tējas cepumiem utt. Uz mīklas dēļa izsija miltus , pieliek sāli, cukuru un pierīvē citrona mizu. Sagriž sviestu gabaliņos un iejauc mīklā. Izveido...Skatīt recepti

Trauslā sviesta mikla -1 4.39

Pagatavošana. Pagatavo tāpat, kā trauslo sviesta mīklu. Skatīt trauslo sviesta mīklu.

...Skatīt recepti

Trauslā sviesta mīkla - 2 4.12

Pagatavošana. Pagatavo tāpat, kā trauslo sviesta mīklu. Skatīt trauslo sviesta mīklu.

...Skatīt recepti

Sviesta mīkla 4.26

Izsijātus miltus uzber uz dēļa un miltu vidū ietaisītā bedrītē pamazītiņām iepilda aukstu ūdeni ar sāli, pie tam mīklu mīca ar rokām tik ilgi, līdz tā vairs nelīp, (apm. 1/2 st.). Sviestu, pirms to grib...Skatīt recepti

Sviesta mīkla ar raugu 4.20

Ar miltiem, remdenu ūdeni, olu, raugu un sāli pagatavo vienkāršu baltmaizes mīklu un noliek rūgt. Pa to laiku izmazgā sviestu, izveido garenā plāksnē un noliek aukstā vietā. Tad izrullē rauga mīklu otrtik lielā plāksnē kā...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
biezeņ , kartupeļu un , skābēšana , galert , burkāni ,
Šodien vārda dienas svin:
Kurts, Knuts, Gundars



Noderēs
Zivis notīra, atdala asakas, sagriež gabaliņos, ieberzē ar sāli, apviļā miltos un taukos apcep brūnas. Tad liek lēzenā katliņā, pieliek
Vārītu šķiņķi sagriež ne pārāk plānās šķēlēs (citādi tas paliek sauss) un no apakšpuses viegli uzcepj ar sviestu ieziestā pannā.
Sviestu ar cukuru saputo, pievieno pa vienai veselas olas, pierīvē citrona miziņu, izspiesto citrona sulu un saputo. Tad pievieno skābu
Kartupeļu masu nedaudz nospiež. Sulu atstāj cietes nostādināšanai. Kartupeļus samaisa ar krējumu, sāli, cukuru, miltiem, olām, sarīvētiem āboliem un cieti,
Kartupeļus izvāra ar mizu vai bez tās. Ar mizu vārītos kartupeļus vēl siltus notīra, pārkaisa ar smalku sāli, sasmalcinātiem zaļumiem
Tomāti savā sulā ir viens no visvērtīgākajiem tomātu konservu veidiem. Vienāda lieluma sarkanus tomātus saliek marles maisiņā vai sietiņā un blanšē
Kvass ir putojošs, dzirkstošs dzēriens ar patīkamu saldskābu garšu un niecīgu alkahola daudzumu (0,5%). Maizes kvasu pagatavo no rupjmaizes, sausā

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO