Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

« Iepriekšējā Smilšu mīkla

Irdenā smilšu mīkla

Sastāvdaļas: 100 g sviesta vai margarīna, 1,5 glāzes miltu(180-200 gr),50 g cukura, 1 ola, citrona miziņa, vaniļa vai kanēlis.

Gatavošana:

Miltus izsijā uz mīklas dēļa, iekapā cietu taukvielu. Pieber smalko cukuru, visu samaisa, veido kaudzīti ar padziļinājumu, tur ielej sakultu olu, pievieno garšvielas. Kārtīgi samaisa, noliek vēsumā.

No šīs mīklas cep gan sīkos cepumus, gam mazās tortītes(groziņus).
Pievienots: 2010-07-21
Recepte apskatīta: vairāk kā 1000reižu



Rīki
mailmailmailmailprinter
Dalīties ar recepti
Vai Jūs uzskatāt šo recepti par noderīgu?

Receptes reitings
4.31/29
Atstāt vērtējumu receptei

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
Brūkleņu , vērša , kūka , kafija , ķīselis ,
Šodien vārda dienas svin:
Made, Irbe



Noderēs
Dzērvenes izlasa, noskalo, saspaida, pārlej ūdeni, uzvāra, izkāš. ŠĶidrumam pievieno cukuru, garšvielas, sagrieztus, ābolus un vāra, līdz āboli mīksti. Tad
Ūdenī iemīca miltus, olu, sāli, un mīca, līdz mīkla gludena Mīklu izrullē ļoti plānā kārtā un ļauj tai 1/2 st.
Kaitētos zirņus izmērcē un liek vārīties aukstā ūdenī. Notīra kartupeļus, sagriež glītos gabaliņos un pievieno zirņiem, kad tie pusmīksti. Turpina
Kaulus nomazgā, uzliek vārīties ar aukstu ūdeni, sagrieztām saknēm un zaļiem kartupeļiem, 3 stundas vāra uz mazas uguns, tad visu
Cieti vārītu olu dzeltenumus izberž caur sietiņu, pievieno sinepes, sāli, cukuru, piparus, citronu sulu, labi samaisa, pielej krējumu un vēlreiz
Uz pannas vai katliņā sakarsētos taukos apcep sasmalcinātās garšsaknes un tomātu biezeni, pielej brūno buljonu, pievieno bez taukiem izkarsētus, buljonā
Izvēlas banānus, apelsīnus vai ābolus. Augļiem atdala miziņu un sagriež ripiņās. Tās pārliek ar sviestu pārziestām baltmaizes šķēlītēm.

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO