Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Rauga mīkla Nākošā »

Rauga mīkla 2

Sastāvdaļas: 0,5 litrs piena, 1 kg miltu, 50 gr rauga, 100 g taukvielas, 50 g cukura, sāls.

Gatavošana:

Raugu sadrupina , samaisa ar 1 tējk silta piena un 1 tējk miltu , noliek siltā vietā uzrūgšanai. Pienu uzsilda līdz 40 grādu temperatūrai. Miltus iesija bļodā, vidū izveido bedrīti, ielej pienu, samaisa daļu miltu, pievieno raugu, cukuru, mīklu pārkaisa ar miltiem. Trauku ārklaj ar dranu , liek siltā vietā uzraudzēt. Kad mīkla uzrūgusi , iemīca pārējos miltus, pievieno eļļu, izkausētu margarīnu, izkausētu margarīnu , taukus vai sviestu.. Mīklu mīca, līdz tā vairs nelīp pie trauka malām, karotes, rokām.

Pievienots: 2010-07-21
Recepte apskatīta: vairāk kā 1000reižu



Rīki
mailmailmailmailprinter
Dalīties ar recepti
Vai Jūs uzskatāt šo recepti par noderīgu?

Receptes reitings
4.12/26
Atstāt vērtējumu receptei

Līdzīgas receptes
Rauga mīkla
Rauga mīkla 2

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
Zivju buljons , cūkas , skābēšana , Rīvētu kartupeļu , senu salati ,
Šodien vārda dienas svin:
Glorija, Banga



Noderēs
Rutkus un seleriju sakni sarīvē skaidiņās, pārkaisa ar citronskābi un sāli, aizvākotā traukā sakrata, līdz atdalās sula. Salātus liek traukā
Brūklenes pārmazgā un nosusina, ber trīslitru burciņā un ar stampu piestampā lai odziņas pārplīstu. Tad uzber cukuru un uzlej degvīnu.
Katliņā izkausē sviestu, maisot apcep miltus, pakāpeniski pielej pienu, maisa un karsē, līdz veidojas bieza mērce, iemaisa sieru un kartupeļu
Šašliks upeņu marinādē
Gaļu sagriež sev tīkamos gabalos, sagriež šķēlēs sīpolus. Kad gaļa ar sīpoliem ir sajaukta, tad pievieno upenes (upenes maisot samīcīt).
Cietus sarkanos tomātus griež 1-1,5 cm biezās šķēlēītēs. Nepāraugušus svaigus gurķus mizo un arī griež 1/2 cm biezās šķēlēs. Notīrītos
Kartupeļu masu nedaudz nospiež. Sulu atstāj cietes nostādināšanai. Kartupeļus samaisa ar krējumu, sāli, cukuru, miltiem, olām, sarīvētiem āboliem un cieti,
Notīrītas, veselas puķkāpostu galviņas novāra mazsālītā ūdenī mīkstas, labi maisot, lai kāposti nesašķīstu, un uz sietiņa labi nosusina. Sagatavotā formā

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO