Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

« Iepriekšējā Kārtainā mīkla Nākošā »

Kārtainā biezpiena mīkla

Sastāvdaļas: 250 g sausa biezpiena, 250 g miltu, 250 g sviesta vai margarīna, sāls.

Gatavošana:

Miltus izsijā, sajauc ar sausu izmaltu biezpienu, iekapā taukvielu, pievieno sāli, visu samaisa, mīklu atdzesē, tad izveltnē, saloka 3 reizes vienā virzienā, tad 3 reizes otrā virzienā, atstāj vēsumā no 0,5 līdz 1 stundu.

Vēlreiz izveltnē un saloka kā iepriekš, atkal atdzesē. Pēdejo reizi izveltnējot, no mīklas veido plāksnes kūkām, tortēm, vai izspiež cepumus. Izstrādājumus novieto uz plāts, kas apslacīta ar aukstu ūdeni, cep karstā cepeškrāsnī.
Pievienots: 2010-07-21
Recepte apskatīta: vairāk kā 1000reižu



Rīki
mailmailmailmailprinter
Dalīties ar recepti
Vai Jūs uzskatāt šo recepti par noderīgu?

Receptes reitings
4.05/22
Atstāt vērtējumu receptei

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
Šokolādes , sīpoli , menca , gurķu salāti , biezpiena ,
Šodien vārda dienas svin:
Daiga, Dinija



Noderēs
Karpas nokauj, nozvīņo. iztīra iekšas, labi nomazgā, sadala. Ūdenim pieliek vircas, piparus, lauru lapu, sīpolu, sāli, nedaudz etiķa, verdošā ieliek
Lasi sagriež ieslīpi plānās šķēlītēs (bez ādas), sakārto uz iegarena šķīvja, garnē ar citronu un zaļumiem. Ja vēlas, lai lasis
Kaltētus ābolus nomazgā, pārlej paredzēto ūdens daudzumu un ļauj dažas stundas, uzbriest. Tad pievieno cukuru, garšvielas (kanēli, krustnagliņas) un vāra,
Gaļai noņem plēves, sagriež glītās šķēlītēs, izdauza. Speķi sagriež mazos, četrstūrainos gabaliņos. Tāpat rīkojas ar baltmaizi. Baltmaizi sajauc ar speķi,
Katliņā izkausētos taukos liek sīki sasmalcinātus sīpolus un apcep. Tad pievieno skābētus kāpostus, pielej ūdeni vai buljonu, lai kāposti būtu
Kartupeļus sagriež šķēlēs, cep taukvielās apmaisot, līdz gatavi, pievieno sāli, saberztas ķimenes. Kartupeļiem pārliek šķēles sagrieztus kausētos sieriņus, pannu ievieto
Zaļo saldo piparu pākstis un nepāraugušus baklažānus cep cepeškrāsnī un siltiem noņem mizu un arī izņem sēklas. Sarkanos tomātus mazgā,

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO