Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

« Iepriekšējā Cita

Cepama pulvera mīkla

125 gr. sviesta, 125- 150 g cukura, mazliet sāls, 200 gr. kviešu miltu, 30 gr. mannas, 30 gr. kaartupeļu cietes, pus citona sula, 1 citrona miza, 2 olas, glāze piena, 1 paciņa cepamā pulvera (ieprieks drusku jāsajauc ar miltiem )

Miltus izsijā caur sietu, lai būtu irdeni. Izsmērē ar sviestu vai taukiem cepamo veidni, izkaisa ar rīvmaizi. sakuļ putās sviestu, pievieno nedaudz cukuru. Atdala olu baltumus no dzeltenumiem, Olu dzeltenumus piejauc sviestam, pievieno sarīvētu citronu mizu. Maisot pamazām pievieno miltus, pienu, mannu, cukuru, sāli un citrona sulu. Caur sietiņu mīklai piesijā ar miltiem sajauktu 1 paciņu cepamā pulvera. Saputo olu baltumus un viegli iemaisa mīklā. Gatavu mīklu pilda veidnē un cep 180 -200 grādu temperatūrā.
Pievienots: 2010-07-21
Recepte apskatīta: vairāk kā 1000reižu



Rīki
mailmailmailmailprinter
Dalīties ar recepti
Vai Jūs uzskatāt šo recepti par noderīgu?

Receptes reitings
4.00/23
Atstāt vērtējumu receptei

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
rieksti , ābolu , pudiņš , ziemai , pankūkas ,
Šodien vārda dienas svin:
Eiženija, Ženija



Noderēs
Rotājumam: notīrītas mandeles, augļi, apvārīti sīrupā. Glazūrai: 50g cukura , 2 ēdk. ūdens. Medu, cukuru, vaniļas cukuru, sviestu un pienu silda, līdz
1 ola, 10 g sviesta, 15 g sālīta laša, 100 g tomātu, 20 g majonēzes, sāls, zaļumi. Cieti novārītas olas pārgriež
Skumbrijai iztīra iekšas, attīra tā, lai varētu atvērt (uzmanīgi nepārgriežot adiņu uz muguras). Krustnagliņas un koriandru sasmalcina, ķiplokus sagriež mazās
Selerijas vāra veselas vai arī notīra, sarīvē un sautē mazā ūdenī. Veseli vārītās selerijas notīra, samaļ vai smalki sarīvē. No
Ņem gabaliņos sgarieztu sviestu un izkausē, pievieno tam cukuru un kārtīgi samaisa, tad caur sietu piesijā miltus un kārtīgi apmaisa
Olu dzeltenumu ar cukuru, norīvētu citrona miziņu saputo, līdz cukurs izkusis. Tad pievieno citrona sulu, aukstā ūdenī uzbriedinātu un izšķīdinātu
Svaigus lāčpurnus sutina ar kantainos gaba liņos sagrieztu speķi un šalotēm, tumē ar speķa mērci un uzpilda uz olu plates.

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO