Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Mīklas :: Cita

Cita

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Cepama pulvera mīkla 4.00

125 gr. sviesta, 125- 150 g cukura, mazliet sāls, 200 gr. kviešu miltu, 30 gr. mannas, 30 gr. kaartupeļu cietes, pus citona sula, 1 citrona miza, 2 olas, glāze piena, 1 paciņa cepamā pulvera (ieprieks...Skatīt recepti

Trauslā kartupeļu mīkla 2 4.04

125 gr. miltu, 125 gr. vārītu,atdzesētu un sarīvētu kartupeļu, 125 gr. sviesta, 1 ola, mazliet sāls.

Pagatavošana. skatīt Trauslā sviesta mīkla.

...Skatīt recepti

Piparkūku mīkla 4.04

Miltus izsijā un sajauc ar garšvielām. Uzvāra sviestu un medu un samaisa ar miltiem. Atšķaida potašu ūdenī(2 karotes) un piejauc un iejauc mīklai. Noliek mīklu uz 8-21 dienām vidēji siltā vietā. Izveltnē , veido figūriņas...Skatīt recepti

Aleksandra mīkla 4.27

400 gr. sviesta, 200 gr cukura, 600gr, miltu, viena citrona miziņa, 1 naža gals smalkā kanēļa, (Mīkla būs čauganāka ja pieliks 1 tējk. cepamā pulvera).

Visus produktus ātri sastrādā par veltnējamu mīklu.30 min. patur vēsumā....Skatīt recepti

Trauslā kartupeļu mīkla 4.05

125 gr. miltu, 125 gr. vārītu,atdzesētu un sarīvētu kartupeļu, 125 gr. sviesta, 1 ola, mazliet sāls.

Pagatavošana. skatīt Trauslā sviesta mīkla.

...Skatīt recepti

Salda irdena mīkla 4.15

Izsijātus miltus mīca uz dēļa ar olu dzeltenumu, aukstu, saplūkātu sviestu un cukuru, līdz dabū gluži gludenu mīklu, ko tad noliek aukstā vietā. Izrullētu mīklu ņem mazu un lielu augļu kūku pamatam.

...Skatīt recepti

Ūdens mīkla 4.24

Ar miltiem, smalki sakapātiem vērša taukiem, ūdeni un sāli iemīca mīklu, tik ilgi mīca ar rokām uz dēļa, līdz tā vairs nelīp.

...Skatīt recepti

Nūdeļu mīkla 4.15

Miltus uzbeŗ uz dēļa un miltu vidū ietaisa iedobumu. Olu sakuļ ar sāli un aukstu ūdeni. Tad šķidrumu pamazītiņām lej bedrītē miltos, un mīklu tik ilgi apstrādā ar rokām, līdz tā vairs nelīp un gluži...Skatīt recepti

Strūdeļu mīkla 4.20

Miltus uzber uz dēļa un miltu vidū ietaisa bedrīti. Olu sakuļ ar remdenu ūdeni un sāli. Tad šķidrumu pamazītiņām lej bedrītē miltos, miltus stipri mīcot pieliek sviestu, un ar rokām apstrādā mīklu tik ilgi, līdz...Skatīt recepti

Plucināta pastētes mīkla 4.26

Izsijātus miltus uzber uz dēļa un to vidū ietaisa bedrīti, kurā iepilda jēlu olu dzeltenumu un izkausētu sviestu. Tad mīklu apstrādā ar rokām, pamazītiņām klāt pielejot verdošu, mazliet sālītu ūdeni, un nepārtraukti mīca, līdz mīkla...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
sīpoli , putraimi , vista , biezputra , biezeņa zupa ,
Šodien vārda dienas svin:
Made, Irbe



Noderēs
Sviestu ar cukuru, saberztu kardamonu, olu dzeltenumiem saputo, pievieno pienu ar raugu, sāli, nomazgātas, nosusinātas, miltos apviļātas rozīnes, kviešu miltus
Noskalotus un notīrītus ķirbjus sarīvē uz rīves un sasautē bez ūdens piedevas. Uzbriedinātu želatīnu izkausē vienā ēdamkarotē karsta krējuma. Olu
Sīrupu, medu, cukuru un sviestu uzvāra. Verdošā masā ieber sasmalcinātas garšvielas un izsijātus kviešu miltus un sakuļ. Nedaudz atdzisušai mīklai
Olas ar cukuru saputo, pievieno uzvārītu pienu, kam pielikts kakao vai šokolādes pulveris, krējumu un karstā ūdenī nedaudz sabiezina. Tad
Sviestu ar cukuru un olu dzeltenumiem saputo, iemaisa sakapātus riekstus vai no miziņām atbrīvotas un sasmalcinātas mandeles, sarīvētu citrona vai
Pagatavo kartupeļu biezeni vai izmanto kartupeļu biezeņa pārpalikumu. Biezenī iemaisa olu dzeltenumus, sāli, sasmalcinātus zaļumus. Olu baltumus sakuļ stingrās putās,
Gaļu sagriež, samaļ, pieliek sāli, smalki maltus piparus, rīvētu sīpolu, izmērcētu, nospiestu baltmaizi, olas, ar karoti i sastrādā, izmaļ vēl

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO