Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Mērces :: Saldās mērces

Saldās mērces

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Citrona mērce 4.13

Pusi no cukura daudzuma uz sausas pannas nedaudz sabrūnina, pielej karstu ūdeni un savāra, pievieno pārējo ūdens daudzumu, cukuru, citrona miziņu, ūdenī atšķaidītu kartupeļu cieti un uzvāra, pielej citrona sulu.

...Skatīt recepti

Vaniļas mērce 4.26

Olu dzeltenumu ar cukuru saputo. Tad pa daļām, nepārtraukti maisot, pievieno uzvārītu pienu. Pēc tam pieliek pēc garšas vanilīna cukuru un karsē, nepārtraukti maisot, līdz mērce nedaudz sabiezē.


...Skatīt recepti

Kakao mērce 4.27

Olas dzeltenumu ar cukuru un kakao pulveri saputo. Tad pievieno kviešu miltus un, nepārtraukti maisot, uzvārītu pienu. Pēc tam karsē, līdz mērce nedaudz sabiezē.

...Skatīt recepti

Dzērveņu mērce 4.20

1. Dzērvenes izlasa, noskalo, saspaida, pārlej ar aukstu ūdeni un uzvāra. Tad šķidrumu izkāš, pievieno cukuru, uzvāra. Pēc tam pieliek aukstā ūdenī atšķaidītu kartupeļu cieti un uzvāra vēlreiz.

2. Dzērvenes izlasa, noskalo, saspaida un izpiež sulu....Skatīt recepti

Šokolādes mērce 4.13

Pusē verdoša piena izšķīdina gabalos salauztu šokolādi, tad pielej pārējo pienu, kam, vēl verdot, pievieno ar cukuru kultus olu dzeltenumus. Galdā pasniedz karstu ar olbaltuma klimpiņām.

...Skatīt recepti

Baltalus mērce ar putraimiem 4.24

Miltus izmaisa izkausētā sviestā un mazliet uzcepj, pielej alu un uzvāra ar sāli, kanēli, nagliņām, citronsulu, citroncukuru un cukuru. Izkāš caur sietu, vēl reiz uzvāra, pieliek klāt vīnā vai ūdenī nomērcētus putraimus, un pa...Skatīt recepti

Vīna mērce 4.25

3/4 šķidruma uzvāra ar vircēm, citroncukuru, cukuru un sāli. Kartupeļmiltus sajauc ar pārējo auksto šķidrumu, pielej klāt verdošam buljonam un kad tas jau tumīgs novārījies, sakuļ putās ar vīnā atšķaidītu olu saturu un tūliņ pat...Skatīt recepti

Sarkanvīna mērce 4.08

Ūdeni uzvāra ar cukuru un vircēm, pieliek klāt vīnā vai ūdenī iejauktus kartupeļmiltus, uzvāra, pielej klāt uzsildītu vīnu un vēlreiz uzkarsē, bet vairs neuzvāra. Buljonu izkāš caur sietu un pasniedz galdā.

...Skatīt recepti

Majonnes saldā krējuma mērce 4.10

Sviestu sakuļ krējumā, klāt pamazītiņām piejauc jēlu olu dzeltenumu un pa pilienam galda eļļu, un visu laiku vēl stipri kuļot, piejauc sāli, gatavas sinepes, citronsulu. un uz beigām nesakultu putu krējumu, pēc tam turpina kult...Skatīt recepti

Ābolu mērce 4.00

Ābolus ar visu mizu sagriež pēc patikas gabalos un vāra ar ūdeni, līdz, tie pilnīgi sašķīduši, pēc tam, izberž caur sietiņu. Biezenim pieber cukuru, atšķaida ar ūdeni, sajauc ar sakultu olu dzeltenumu (var arī bez...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
ola , cūkas , aveņu , putraimi , bute ,
Šodien vārda dienas svin:
Otīlija, Iveta



Noderēs
Saknes pēc notīrīšanas sagriež kubiņos vai šķēlītēs
Maizi apziež ar sviestu, tad jo biezi ar biezpienu, un virsū vēl uzkaisa smalki sakapātus lociņus.
Notīrītu kāpostgalviņu sagriež 8 daļās, noplaucē sālsūdenī un nosusina. Gaļu (ieteicams ribu gabals vai gurna gabals) sadala vairākos mazākos gabaliņos.
Sīpolus sagriež ripās vai sīki sasmalcina, katlā taukvielā apcep, pievieno miltus, tos nedaudz sabrūnina, pielej karstu buljonu vai ūdeni, pieliek
Dienu iepriekš izlasītas, nomazgātas un aukstā ūdenī iemērktas lēcas vāra ar viegli sālītu ūdeni, kam pieliek mazliet sodas, un kad
Kārtainu želeju iegūst, sarecinot vienā traukā krāsainas želejas, kā, piemēram, piena, dzērveņu un citrona želejas. Kārtaino želeju gatavojot, traukā ielej
Reņģēm vai žāvētiem brētliņiem novelk ādu, izlasa asakas. Olas sakuļ, pieliek izmērcētu, nospiestu un sviestā sa-tvaikotu baltmaizi, kausētu sviestu, krējumu,

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO