Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Salātu mērces Nākošā »

Majonēzes mērce

Sastāvdaļas: 65 g augu eļļas, 1/2 olas dzeltenuma, 35 g skābā krējuma, galda sinepes, sāls, cukurs, etiķis

Gatavošana:

Olu dzeltenumus ar sāli, cukuru, sinepēm dziļākā traukā ar putu slotiņu sakuļ. Tad pilinot un nepārtraukti maisot pievieno eļļu, līdz masa bieza un gaiša. Beidzot pievieno etiķi, skābu krējumu, samaisa.

Pievienots: 2010-07-28
Recepte apskatīta: vairāk kā 1000reižu



Rīki
mailmailmailmailprinter
Dalīties ar recepti
Vai Jūs uzskatāt šo recepti par noderīgu?

Receptes reitings
4.32/25
Atstāt vērtējumu receptei

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
šam , dārzeņu salāti , kokteiļi , kāpostiem , sacepums ar ,
Šodien vārda dienas svin:
Glorija, Banga



Noderēs
Lai tauku peldē gatavotie kartupeļu ēdieni nekļūtu grūti sagremojami un pārlieku taukaini, kā arī nebūtu lielu taukvielu zudumu, šo ēdienu
Notīra burkānus, sīpolu, kartupeļus. Speķi sagriež mazos kumosiņos, katlā sacep, liek sagrieztus burkānus, sasmalcinātus sīpolus, apcep, pielej verdošu ūdeni vai
Nomazgātus, notīrītus un šķērsām smalkās šķēlītēs sagrieztus burkānus novāra maz sālītā ūdenī mīkstus un uz sietiņa labi notecina. Miltus iejauc
Biezpienu samaisa bļodiņā ar koka karoti vai samaļ gaļas mašīnā, tad pievieno skābu krējumu, sāli un samaisa. Sagatavoto masu liek
Notīrītus kāpostus (lapas pēc iespējas veselākas atstājamas) noplaucē ar verdošu ūdeni, lapas saliek vienu uz otras, cieši saspiež kopā un
Verdošā ūdenī liek vārīties noskalotus putraimus. Kartupeļus netīra, sagriež glītos gabaliņos. Kad putraimi pusmīksti, zupā liek kartupeļus, pievieno sāli un
Ābolus un bumbierus kārtīgi mazgājam, izgriežam serdi un griežam gabaliņos, ievietojam traukā. No apelsīniem izspiežam sulu, ar kuru pārlejam ābolus

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO