Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Mērces :: Salātu mērces

Salātu mērces

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Poļu mērce 4.33

Izkausētam sviestam pievieno sīki sakapātu, cieti novārītu olu, sāli, citronskābi, pētersīļu vai diļļu zaļumus un samaisa.

...Skatīt recepti

Majonēzes mērce 4.32

Olu dzeltenumus ar sāli, cukuru, sinepēm dziļākā traukā ar putu slotiņu sakuļ. Tad pilinot un nepārtraukti maisot pievieno eļļu, līdz masa bieza un gaiša. Beidzot pievieno etiķi, skābu krējumu, samaisa.

...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
griķu , bietes , plānās pankūkas , tomatu salati , kāpostu salāti ,
Šodien vārda dienas svin:
Jānis



Noderēs
0,75 l tējas, 8 glāzītes degvīna, ruma vai konjaka, 8 tējkarotes medus vai cukura, 1 citrons. No puscitrona izspiež sulu. Pārējo
Gaļu sagriež gabaliņos, sakarsētā sviestā apcep, pievieno sagrieztus sīpolus, sacep, pievieno ķimenes, saspiestus ķiplokus un notīrītus, gabaliņos sagrieztus kartupeļus. Visu
Izvāra teļa gaļas buljonu, un kad gaļa mīksta, nokāš, pieliek 100 g nūdeles un vāra vēl kādas 10 min., līdz
Pupiņas atmērcē un novāra. Pagatavo cukura un ūdens sīrupu. Ābolus sagriež šķēlītēs. Sīrupam pievieno nedaudz citronskābes, tad tajā ieliek
Makaronus liek verdošā ūdenī, kam piebērts sāls, un vāra līdz makaroni ir mīksti. Makaroniem pieliek sviestu un sakultas olas, visu
Bļodā iesijā miltus, pakāpeniski iemaisa pusi piena, olu dzeltenumus, sāli, cukuru. Mīklu labi izkuļ, lai nebūtu kunkuļu, pielej pārejo pienu
Kartupeļus novāra ar visu mizu un kad tie atdzisuši, noloba, sagriež mazos gabaliņos un sviestā mazliet apcep. Olas sajauc ar

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO