Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

« Iepriekšējā Ēdiena mērces Nākošā »

Brūnā mērce ar sīpoliem

Sastāvdaļas: 100 g brūnās mērces, 25 g sīpolu, 10 g sviesta, garšvielas

Gatavošana:

Sīpolu ripiņas apcep, pārkaisa sāli, cukuru, pielej nedaudz etiķa un sautē līdz gatavas. Pievieno brūnajai mērcej un samaisa.

Pievienots: 2010-07-26
Recepte apskatīta: vairāk kā 1000reižu



Rīki
mailmailmailmailprinter
Dalīties ar recepti
Vai Jūs uzskatāt šo recepti par noderīgu?

Receptes reitings
4.23/26
Atstāt vērtējumu receptei

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
mēle , sviesta , selerij , salāti , kartupeļiem ,
Šodien vārda dienas svin:
Daiga, Dinija



Noderēs
Mencu fileju kopā ar saldā krējumā izmērcētu baltmaizi samaļ divas reizes samaļ gaļas mašīnā. Masai pievieno sāli, sarīvētu muskatriekstu, olas
Raugam pieliek 1 tējkaroti cukura, samaisa un noliek siltumā uzrūgšanai. Pienu uzsilda līdz 30° C temperatūrai, pieber pusi miltu, iemaisa
Sviestu samīca ar miltiem, bet pēc tam lēnām uzkarsē. Klāt pievieno ar ūdeni sakultu olu dzeltenumu un beigās vēl mērci
Izvara melnu kafiju, nolej no biezumiem un atdzesē. Pasniedz koktēiļa glāzēs pievienojot vaniļas vai plombira saldējumu, pārkaisa ar sarīvētu šokolādi.
Ābolus sarīvē uz rupjās rīves un apslaka ar vīnu, pārkaisa ar vaniļas cukuru un kanēli. Pievieno nedaudz uzbriedinātai rozīnes un
Rot.: sīrupa varīti augļi. Atdala olu baltumus no dzeltenuma. Sviestu saputo ar cukuru un olu dzeltenumiem, pievieno cieti, samaltas garšvielas, iemaisa
kraukšķīgie salāti ziemai
Ņem svaigus dārzeņus - bietes, burkānus, sīpolus, kabačus, ķiplokus visu nomizo, notīra un sagriež sev tīkamās šķēlēs, gabalos. Iepriekš sagatavotās

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO