Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

« Iepriekšējā Aukstās mērces Nākošā »

Mērce medījumiem

Sastāvdaļas: 2 ēd. k. sinepju, 2 ēd. k. eļļas, 4 ēd. k. jāņogu želejas, citronu sula.

Gatavošana:

Sinepes maisot pievieno tām eļļu un jāņogu želeju, nogaršo un pēc garšas pievieno citronu sulu. Šādi pagatavota mērce labi iederēsies pie medījumiem un ceptiem gaļas ēdieniem.

Pagatavosanas sarezgītība
Viegli
Kopējās izmaksas
Zemas
Kaloriju līmenis
Vidējs
Pagatavošanas laiks
Mazs
Pievienots: 2015-01-30
Recepte apskatīta: vairāk kā 1000reižu



Rīki
mailmailmailmailprinter
Dalīties ar recepti
Vai Jūs uzskatāt šo recepti par noderīgu?

Receptes reitings
4.69/13
Atstāt vērtējumu receptei

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
karbonāde , šokolādes , klimpas , vīna , brūnā ,
Šodien vārda dienas svin:
Jūlija, Džuljeta



Noderēs
Lasi sakapā smalki vai izmaļ caur mašīnu, tāpat izmaļ mērcētu, nospiestu baltmaizi, pielej kausētu sviestu, skābu krējumu, sakultas olas, sāli,
Notīrītus burkānus, svaigus kāpostus, zirņus vāra sālsūdenī gandrīz mīkstus. Tad burkānus sagriež ripiņās, kāpostus kvadrātgabaliņos. Sasmalcinātus burkānus, kāpostus un zirņus
Nomizo miltainus kartupeļus un novāra maz sālītā ūdenī mīkstus. Sausus novārītus kartupeļus sastampā, izberž caur sietiņu vai saspiež kartupeļu spiedē
Siļķi nomērcē, notīra, atdala asakas un kopā ar liellopa cepeti, vārītiem āboliem, sviestā apcetu sīpolu gaļas mašīnā samaļ 2-3 reizes.
Jātaisa mīkla jāliek cepties 1 stunda pēc tam jaadzesē un jaliek tumsā uz 1 vienu nakti pēc tam jānopērk groziņi
Olām atdala dzeltenumus no baltumiem. Kartupeļu masā iemaisa olu dzeltenumus, sāli, saputotu krējumu un izsijātu kartupeļu cieti. Masā iecilā stingri
Olu dzeltenumus sakuļ ar cukuru un tad līdz ar smalki saberztu šokolādi iekuļ verdošā pienā, kuļot tik ilgi uz uguns,

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO