Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Mērces :: Aukstās mērces

Aukstās mērces

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Krējuma mērce ar zaļumiem 4.32

Zaļumus sasmalcina, pieber sāli, cukuru, apslaka ar ūdeni izkausētu citronskābi, sajauc un iemaisa krējumā. ...Skatīt recepti

Krējuma mērce ar selerijām 4.38

Seleriju sakni sarīvē uz smalkās rīves, samaisa ar citronu sulu, sāli un cukuru un iemaisa krējuma. ...Skatīt recepti

Krējuma mērce ar sieru 4.38

Krējumam pievieno sarīvētu sieru, citronu sulu, sāli un. samaisa. ...Skatīt recepti

Krējuma mērce ar olu un sīpoliem 4.26

Olu dzeltenumus izberž caur smalku sietiņu un samaisa ar sinepēm, sāli un pipariem. Kopā ar sasmalcinatiem sīpoliem sajauc ar krējumu un izmaisa. ...Skatīt recepti

Krējuma merce ar riekstiem 4.00

Krējuma merce ar riekstiem 200 g krējuma, 100 g riekstu. 2 ēdamkarotes citronu sulas. 1 ēdamkarote eļļas, sāls. Riekstus nedaudz apgrauzdē un noņem miziņu. Samaļ, sajauc ar citronu sulu, eļļu un sāli un samaisa ar krējumu. ...Skatīt recepti

Krējuma merce ar mārrutkiem 4.21

Krējumam pievieno galda mārrutkus, sāli, cukuru un iz maisa. Mērci pasniedz pie zivīm vai dārzeņiem....Skatīt recepti

Krējuma merce ar olu 4.39

Vārītu olu dzeltenumus izberž caur sietu un kopā ar sāli, cukuru un sulu iejauc krējumā un labi samaisa. ...Skatīt recepti

Krējuma majonēze 4.00

Cieti vārītu olu dzeltenumus izberž caur sietiņu, pievieno sinepes, sāli, cukuru, piparus, citronu sulu, labi samaisa, pielej krējumu un vēlreiz samaisa. ...Skatīt recepti

Garšaugu majonēze 4.44

Majonēzi samaisa ar garšvielām, cukuru un sāli. Bieži lieto pamat majonēzes vietā, gatavojot majonēzes mērces. Garšaugu majonēzi gatavo ar dažādu garšvielu piedevām. ...Skatīt recepti

Tomātu majonēze 4.27

Garšaugu majonēzi sajauc ar tomātu mērci un sasmalcinātām dillēm. Izmanto galvenokārt kā piedevas gaļas un zivju ēdieniem, kā arī zivju salātiem. ...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
vīna , tomāt , Pildīta līdaka , klimpas , ola ,
Šodien vārda dienas svin:
Otīlija, Iveta



Noderēs
Nomizotus kartupeļus pārlej ar aukstu ūdeni tā, lai tās pārsegtu virsmu par vismaz 15 cm. Kartupeļus lēni vāra 8 līdz
Ar receptē doto produktu daudzumu var piepildīt apmēram 0,5 I burku. Katliņi ielej ūdeni, liek noslaucītas tīras baraviku cepurītes, notīrītus
Novārītas bietes un nomizotus ābolus sagriež salmiņos. Sieru sarīvē rupjās skaidiņās. Krējumu sajauc ar majonēzi, augļu sīrupu, pievieno sulu, ja
Cieti vārītas olas sagriež ripiņās, liek ar sviestu izziestā veidnē kārtām ar iztīrītām ķilavām, sasmalcinātiem lociņiem. Olu (1/2 gab.) sakuļ
Kaltētas plūmes un rozīnes nomazgā, pārlej ar ūdeni un sautē, līdz gatavas. Pēc tam atdala kauliņus. Brūnajai mērcei pievieno plūmes,
Zemenes notīra, noskalo, liek traukā kārtām ar cukuru un ļauj 6-8 stundas iecukuroties. Paredzēto ūdens daudzumu uzvāra, pievieno kartupeļu cieti
Sarīvētiem kartupeļiem nospiež sulu. Kartupeļiem pieliek olu dzeltenumus, kausētu karstu sviestu vai krējumu, sāli. Mīklu sadala porcijās, katrai vidū iespiež

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO