Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Makaroni, putraimi

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Makaroni ar speķi 4.14

Makaronus vāra liela ūdens daudzumā, pievienojot sāli, līdz tie mīksti. Tad uzlej uz sieta un ūdeni notecina. Dūmota speķi sagriež sīkos gabaliņos un katliņā apcep, pievieno novārītus makaronus un maisot nedaudz uzkarsē. Liek dziļākā traukā...Skatīt recepti

Makaroni ar dārzeņiem 4.19

Sīki sasmalcinātus sīpolus selerijas, skaidiņās sarīvētus burkānus apcep sviestā vai taukos. Makaronus vāra paredzētā ūdens daudzumā, pa reizei apmaisot, apmēram 20 minūtes. Tad pievieno apceptās saknes un samaisa. Tālāk vārīšanu turpina ar vāciņu nosegtā katlā...Skatīt recepti

Makaroni ar ziedu kāpostiem 4.27

Makaronus un ziedu kāpostus atsevišķi sālsūdenī novāra mīkstus. Tad sakārto traukā un pārlej ar sabrūninātu sviestu.

...Skatīt recepti

Makaroni ar baravikām 4.19

Makaronus paredzētā daudzumā vāra, pa reizei apmaisot, apmēram 20 minūtes. Tad pieveno sagrieztas, sviestā apceptas baravikas, tomātu biezeni, sagrieztu šķiņķi, skābu krējumu un samaisa. Tālāk vārīšanu turpina katlā, kas blīvi apsegts ar vāciņu, mazā siltumā...Skatīt recepti

Makaroni sēņu mērcē 4.24

Sīki sasmalcinātus sīpolus apcep taukos, pievieno nomērcētas, sasmalcinātas sēnes un maisot vēl 5 minūtes cep. Beidzot pievieno makaronu novārījumu, skābu krējumuun uzkarsē. Pagatavotai sēņu mērcei pievieno sālsūdenī novārītus makaronus un samaisa.

...Skatīt recepti

Makaronu sacepums 4.11

Makaronus vāra mazā ūdens daudzumā gandrīz mīkstus. Sviestu ar cukuru, olas dzeltenumu un sarīvētu citronu miziņu vai vanilīnu, saputo, līdz cukurs izkusis. Tad pievieno novārītus, atdzesētus makaronus, samaisa un iecilā saputotu olas baltumu, liek ar...Skatīt recepti

Makaronu un speķa sacepums 4.20

Makaronus sālsūdenī novāra, nokāš un atdzesē. Atdzesētiem makaroniem pievieno ar pienu sakultu olu, sagrieztu speķi, apceptu kopā ar sīpoliem, tomātu biezeni. Visu samaisa, liek veidnē, pārkaisa rīvmaizi un cep cepeškrāsnī apmēram 20 minūtes. Pasniedz ar...Skatīt recepti

Makaronu un reņģu sacepums 4.19

Makaronus vāra sālsūdenī mīkstus, ūdeni nokāš. Kūpinātas reņģes iztīra, sadala gabaliņos un sajauc ar sasmalcinātiem, sviestā apceptiem sīpoliem, novārītiem makaroniem. Liek ar taukiem izziestā veidnē, pārlej ar olu maisījumu, pārkaisa ar rīvmaizi un cep cepeškrāsnī...Skatīt recepti

Makaronu un augļu sacepums 4.26

Sviestu ar margarīnu, cukuru, olas dzeltenumu saputo, pieliek augļus un sālsūdenī novārītus, atdzesētus makaronus un samaisa. Beidzot iecilā saputotu olas baltumu, liek ar sviestu izziestā un ar rīvmaizi izkaisītā veidnē, pārkaisa rīvmaizi un cep cepeškrāsnī...Skatīt recepti

Makaronu un biezpiena sacepums 4.04

Sviestu, cukuru, olas dzeltenumu saputo, pievieno gaļas mašīnā samaltu biezpienu, sālsūdenī novārītus, atdzesētus makaronus, samaisa un iecilā saputotu olas baltumu. Liek ar sviestu izziestā un ar rīvmaizi izkaisītā veidnē un cep cepeškrāsnī 20-30 minūtes. Atdzesētu...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
spargel , torte , Grūbu , kāpostu salāti , piena mērce ,
Šodien vārda dienas svin:
Alvīne



Noderēs
Cītīgi mazgājam baklažānus, griežam tos šķēlītēs apmēram pirksta biezumā, nesālot apcepam uz pannas ar augu eļļu līdz tie paliek brūngani.
Olu dzeltenumus atdala no baltuma. Dzeltenumiem pievieno 3/4 no paredzētā cukura daudzuma un puto, līdz cukurs izkusis, masa kļuvusi gaiša
Ceptu vai tvaikotu gaļu samaļ, sīpolu nomizo, smalki sagriež. sviestā apcep, pieliek gaļu, nedaudz sāls. piparus, atdzesē. Gatavu
Cīsiņus vai sardeles liek karstā ūdenī un vāra, cīsiņus 3-5 minūtes, sardeles 5-10 minūtes. Ilgi nevārīt, jo desiņas saplaisās. Pēc
Vārītas un nomizotas seleriju saknes, gurķus un šķiņķi sagriež 3 cm garos gabaliņos. Selerijas un gurķus vēlams griezt ar robotu
Cieti novārītas olas noloba un sagriež ar nazi vai olu griežamo apaļās vai ovālās ripiņās. 1. Olu ripiņas citu aiz
Bietes noskalo, liek vārīties ūdenī kam pievienots sāls. Izvārītās bietes nomizo un sarīvē. Traukā izkausē sviestu, apcep miltus līdz viegli

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO