Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Krēmi

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Olu un citrona krēms 4.26

Olu dzeltenumu ar cukuru, norīvētu citrona miziņu saputo, līdz cukurs izkusis. Tad pievieno citrona sulu, aukstā ūdenī uzbriedinātu un izšķīdinātu želantīnu un iecilā saputotu olas baltumu. Lej saldēdiena bļodā un liek vēsā vietā, lai sarec....Skatīt recepti

Kaltētu augļu krēms 4.10

Kaltētus augļus nomazgā, pārlej ar ūdeni, pievieno cukuru un lēni vāra, līdz augļi mīksti. Tad izberž caur sietiņu un masu atdzesē. Krējumu saputo, pievieno izšķīdinātu želatīnu, augļu masu un samaisa. Pēc tam liek traukā, atdzesē...Skatīt recepti

Vaniļas krēms 4.03

Olu ar cukuru un vaniļu saputo, pievieno, nepārtraukti maisot, uzvārītu pienu. Ar trauku liek karstā ūdenī un karsē (70-80°), līdz sabiezē. Tad pievieno uzbriedinātu želatīnu, maisot izšķīdina un atdzesē līdz 25-30°. Krējumu saputo, pievienotu olu...Skatīt recepti

Kafijas krēms 4.21

Olas dzeltenumu ar cukuru un vaniļu saputo, pievieno, nepārtraukti maisot, uzvārītu pienu un sabiezina, turot karstā ūdenī. Maltu dabisko kafiju liek verdošā ūdenī (1:3), uzvāra, ļauj 5 minūtes ievilkties, tad izkāš un izvilkumā izšķīdina uzbriedinātu...Skatīt recepti

Riekstu krēms 4.00

Saputotam krējumam pievieno olu un piena maiisījumu, izšķīdinātu želatīnu, apgrauzdētus, sasmalcinātus riekstus un samaisa. Sapilda traukos, ļauj sarecēt. Grezno ar riekstiem. Riekstu kodolus un pannas cepeškrāsnī nedaudz apgrauzdē. Pēc tam noberž miziņu un sasmalcina.

...Skatīt recepti

Šokolādes krēms 4.04

Olas dzeltenumu ar cukuru saputo, pielej, nepārtraukti maisot, uzvārītu pienu ar kakao un karsējot sabiezina. Pēc tam pievieno uzbriedinātu želatīnu un maisot izšķīdina, tad atdzesē. Saputotam krējumam pievieno olu un piena maisījumu ar kakao, samaisa,...Skatīt recepti

Biezpiena krēms 4.16

Biezpienu izberž caur sietiņu vai samaļ gaļas mašīnā. Olas dzeltenumuar cukuru un garšvielām saputo, tad pievieno izšķīdinātu želatīnu, sasmalcinātus riekstus, biezpienu, samaisa un beidzot iecilā saputotu krējumu. Pilda traukā, atdzesē un grezno ar riekstiem. Pasniedz...Skatīt recepti

Rīsu krēms 4.09

Rīsus noskalo, liek verdošā sālsūdenī un vāra, līdz mīksti. Tad ūdeni nolej, rīsus uz sietiņa un notecina un atdzesē. Krējumu ar cukuru un garšvielām saputo, piievieno izšķīdinātu želatīnu un iecilā rīsus. Pilda traukā un atdzesē....Skatīt recepti

Putu krējums ar šokolādi 0.00

Sakultu putu krējumu sajauc ar berzto šokolādi, cukuru, deserta bļodā garnē ar šokolādes ripiņām, zvaigznītēm, pasniedz ar pienu.

...Skatīt recepti

Putu krējums ar dzeltenām plūmēm 0.00

 Lielas, gatavas dzeltenās plūmes nomazgā, iemet verdošā ūdeni, izņem, novelk ādiņu, pāršķeļ, izņem kauliņus, augļu pusītes sakārto lēzenā bļodā. apliek ar sakultu putu krējumu, virsu garnē ar pa rējām plūmju pusītēm.

...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
gaļas , mēle , siļķes , ar gurķiem , vārīts lasis ,
Šodien vārda dienas svin:
Hermīne, Estere



Noderēs
Noloba pēc iespējas vienāda lieluma gurķus, pārgriež uz pusēm un ar sudraba karotīti izgrebj vidu, pēc tam gurķus sagriež smalkās
Tomātus sagriež šķēlītēs. Olas sagriež ripiņās. Salātus liek kārtām stikla traukā ar paaugstinātām malām: tomātu šķēles, marinētu sīpolu gredzenus, oļu
Nomizo sīpolus un smalki sagriež, tad notīra burkānus un sarīvē. Liek cepties eļļā uz pannas sākumā sīpolus, tad burkānus, apcep
Noskalotus rīsus uzliek ar ūdeni, lai rīsi būtu pilnīgi zem ūdens, un ar tējkarotīti sāls izvāra mīkstus (vārot nedrīkst maisīt),
Kaltētas baravikas kārtīgi nomazgā, uzliek ar aukstu ūdeni un izvāra mīkstas. Tad atsevišķā traukā 2,5 l ūdens izvāra kādu 1/2
Ūdeni ar cukuru uzvāra pievieno augļu vai ogu sulu, atdzesē līdz 20°, tad pievieno raugu un raudzē. Norūgušu kvasu atdzesē
Sīpolus sasmalcina, katlā sakarsētā taukvielā apcep, pieliek salmiņos sagrieztus kāpostus un apmaisot karsē, līdz kāposti sakrīt, tad pielej nedaudz karsta

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO