Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Kartupeļu ēdieni :: Pildīti kartupeļi

Pildīti kartupeļi

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Ar mizu cepti pildīti kartupeļi 4.38

1. Lielus kartupeļus izcep, pārgriež gareniski uz pusēm un uzmanīgi, lai nesabojātu miziņu, ar tējkaroti izņem daļu mīkstuma. To rūpīgi saspaida vai izberž caur sietu, pievieno mazliet sviesta, sāli, pienu, saldu krējumu vai olu dzeltenumu,...Skatīt recepti

Ar siļķēm pildīti kartupeļi 4.24

Vienāda izmēra apaļus kartupeļus nomizo, tiem nolīdzina pamatnes un izdobj vidu, tad viegli sāļā ūdenī nedaudz apvāra. Kartupeļus uzliek uz sieta tā, lai iztecētu ūdens, pēc tam kartupeļus piepilda. Pildījumam nomērcētas siļķes iztīra, atdala no...Skatīt recepti

Ar biezpienu pildīti vārīti kartupeļi 4.09

Kartupeļiem novelk miziņas, tos izdobj, atstājot pirkstu biezu kartupeļu kārtu. Pildījumam biezpienu samaisa ar sakultu olu, sāli, ķimenēm, Kartupeļus piepilda ar biezpiena masu, pārliek ar speķa šķēlēm vai taukvielu piciņām un siera šķēlēm. Pildītos kartupeļus...Skatīt recepti

Ar cīsiņiem pildīti kartupeļi 4.28

Notīrītos, labi nomazgātos kartupeļos ar ābolu seržu duramo izdur tuneli gareniskā virzienā. No apvalka atbrīvo desiņas un ievelk sagatavotajos kartupeļos, Kartupeļus ietin plānās speķa šķēlēs vai uzliek tās virsū kartupeļiem, pannā pielej nedaudz ūdens cep...Skatīt recepti

Ar gaļu pildīti sautēti kartupeļi 4.29

Kartupeļus nomazgā, pārlej ar verdošu ūdeni un lēni vāra pusmīkstus (10 minūtes). Ūdeni nokāš, kartupeļus nomizo, nogriež vāciņu nolīdzina pamatni, uzmanīgi ar tējkaroti izņem vidusdaļu, to samaļ un samaisa ar malto gaļu, olu, sāli, pipariem...Skatīt recepti

Ar sardelēm pildīti kartupeļi 4.10

Kartupeļus nomizo, izdobj vidu, nolīdzina pamatni. Kartupeļus piepilda, liek ugunsdrošā stikla veidnē, pārliek speķa šķēlītes, pielej buljonu vai ūdeni, cep cepeškrāsnī, līdz kartupeļi dzeltenbrūni, tad kartupeļus turpina karsēt, šad tad aplaistot ar šķidrumu. Ja šķidrums...Skatīt recepti

Ar biezpienu pildīti sautēti kartupeļi 4.27

Pildījumam biezpienu samaisa ar olām, sāli, 2 ēdamkarotēm izkausēta sviesta, ķimenēm vai sasmalcinātiem zaļumiem, rīvētu sieru un miltiem. Kartupeļus notīra, pārgriež uz pusēm, griezuma galu izdobj, pamatnes apaļo galu nedaudz nolīdzina. Kartupeļu dobumā pilda sagatavoto...Skatīt recepti

Ar zivīm pildīti auksti kartupeļi 4.19

Kartupeļus sagatavo kā iepriekšējā receptē. Pildījumam 1 olu sasmalcina, samaisa ar 1/2 glāzi majonēzes un 1/2 glāzi krējuma, pieliek zivis, mārrutkus, samaisa, nogaršo sāli. Kartupeļus piepilda ar zivju masu. Majonēzi, atlikušo krējumu un mārrutkus samaisa,...Skatīt recepti

Mazi pildīti kartupeļi 4.35

Kartupeļus notīra, izdobj, vāra, neļaujot izšķīst, nekāš, uz sieta notecina, atdzesētus piepilda ar sagatavotiem olu un redīsu salātiem, novieto traukā uz salātlapām, grezno ar redīsiem vai tomātu gabaliņiem.

...Skatīt recepti

Panētie pildītie kartupeļi 4.25

Kartupeļus notīra, Izdobj, nolīdzina pamatni, vāra ne gluži mīkstus, uz sieta notecina, apžāvē. Olas sakuļ, rīvmaizi izsijā, taukus sakarsē. Kartupeļus apviļā olā, tad smalkā rīvmaizē, liek dziļā tauku peldē un cep brūnus. Ar putukaroti izņem,...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
kartupeļu , Rīvētu kartupeļu , gulas , kūkas , kartupeļu pankūkas ,
Šodien vārda dienas svin:
Glorija, Banga



Noderēs
Nedzidram cūkas gaļas buljonam pievieno ūdenī izmērcētas grūbas. Kad grūbas gandrīz mīkstas, tad pievieno apceptas garšsaknes, tomatu biezeni, sāli, piparus,
Omleti piepilda ar augļu biezeni vai stindzeni un pāri pārkaisa pūdercukuru.
Sviestu ar cukuru, vaniļu puto, pieliek pa vienam olu dzeltenumam un puto, līdz cukurs izkusis. Saputotai masai pievieno skābu krējumu,
Olu dzeltenumu sakul ar cukuru, to iejauc karstā pienā un tur­pina kult uz uguns, līdz šķidrums mazliet sabiezē, uzvārīties neļauj. Kad
Vistas pusspārniņu šašliks.
Ņem glāzi, ielej tajā augu eļļu, tad pievieno visas minētās garšvielas un tomātu pastu, kārtīgi sajauc. Noskalo un notecina vistas
Līdaku notīra, iztīra iekšas, labi izmazgā, sagriež apmēram 2 pirkstu platos gabaliņos, sakārto formā, skābu krējumu, buljonu, kausētu sviestu, sarīvētu
Vārīts zandarts 5 pers. 1 kg smags zandarts, 2 sīpoli, sāls, 9 pipargraudiņi. Nozvīņotu, notīrītu un ātri nomazgātu zandartu uzliek vārīties

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO