Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

« Iepriekšējā Omletes un sacepumi Nākošā »

Kartupeļu, speķa un siera sacepums

Sastāvdaļas: 5 Kartupeļi, 200 g žāvēta speķa, 200 g siera, 2 olas, sāls, 1/2 glāzes krējuma, 1 ēdamkarote sasmalcinātu pētersīļu zaļumu, rīvmaize.

Gatavošana:

Kartupeļus nomizo, sagriež plānās šķēlītēs. Olas sakuļ, pieliek sāli, krējumu, zaļumus. Veidni ietauko, liek kārtām kartupeļus, rīvētu sieru un ļoti plānas speķa šķēlītes. Virsmai pārliek speķa šķēlītes, cep cepeškrāsnī. Kad kartupeļi mīksti, pārlej olu maisījumu un izkarsē.

Pievienots: 2011-01-15
Recepte apskatīta: vairāk kā 1000reižu



Pievienoja: piparkūka
Rīki
mailmailmailmailprinter
Dalīties ar recepti
Vai Jūs uzskatāt šo recepti par noderīgu?

Receptes reitings
4.32/22
Atstāt vērtējumu receptei

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
biete , dārzeņu salāti , ābolu salāti , kartupeļu un , Vēži ,
Šodien vārda dienas svin:
Jūlija, Džuljeta



Noderēs
Olu dzeltenumus izberž caur smalku sietiņu un samaisa ar sinepēm, sāli un pipariem. Kopā ar sasmalcinatiem sīpoliem sajauc ar krējumu
Jaunus sparģeļus notīra, sagriež puspirkstu garos gabalos un izvāra viegli sālītā ūdenī mīkstus. Tai pašā laikā šampinjonus sagriež smalkās šķēlēs
Līdaku nozvīņo. iztīra iekšas un nomazgā, vēderu pārgriež visā garumā, izņem visas asakas un sīkās asaciņas. Muguras daļu atstāj nepārgrieztu,
Sviestu ar cukuru un citrona miziņu vai vaniļu puto, pieliek, pa vienai iemaisot, veselas olas un puto līdz cukurs izkusis,
Skābēšanai noderīgi tādi tomāti, kas beiguši augt un zaudējuši zaļo krāsu, kļuvuši bāli sārti vai sārti. Nav ieteicams skābēt pilnīgi
Tomātus izvēlas pusgatavus, zaļi bālus un sārtus. Ar šo devu var piepildīt litra burku. Vēlams, lai tomāti būtu vienāda lieluma. Tomātus
Bietes sagriež salmiņos, liek katliņā sakarsētos taukos un maisot cep, tad pievieno tomātu biezeni un visu kopā vēl apcep. Pēc

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO