Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

« Iepriekšējā Omletes un sacepumi Nākošā »

Kartupeļu sacepums ar kāpostu «cepurīti»

Sastāvdaļas: 3 glāzes vārītu kartupeļu masas, 1 glāze sasmalcinātu sautētu svaigu kāpostu, 1 sīpols, 3 ēdamkarotes sviesta, 1 ēdamkarote miltu, 3 olas, sāls, pipari, 1/2 glāzes rīvēta siera, rīvmaize.

Gatavošana:

Sviestu saputo ar olu dzeltenumiem, pievieno garš vielas, kartupeļu masu un miltus. Saputo olu baltumus, iecilā sagatavotajā masā, masu liek ietaukotās, ar rīvmaizi izkaisītās porciju veidnēs, pārliek ar sieru samaisītus sautētos kāpostus. Virsmai pārliek sviesta piciņas, veidnes liek sakarsētā krāsnī un cep apmēram 30 minūtes. Ēdienu pasniedz, veidnītes uzliekot uz šķīvjiem.

Pievienots: 2011-01-15
Recepte apskatīta: vairāk kā 1000reižu



Pievienoja: piparkūka
Rīki
mailmailmailmailprinter
Dalīties ar recepti
Vai Jūs uzskatāt šo recepti par noderīgu?

Receptes reitings
4.32/22
Atstāt vērtējumu receptei

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
kāļu , sīpoli , Vīns , pankūkas , sīpoli ,
Šodien vārda dienas svin:
Drosma, Drosmis, Elīna



Noderēs
Izvēlas nelielus vienāda lieluma kartupeļus, tos rūpīgi nomazgā, noskalo ar verdošu ūdeni, liek vārīties karstā ūdenī, pieber sāli un izvāra
Rīsus vāra sālsūdenī irdenus, ūdeni nolej, atdzesētiem rīsiem pievieno ar citronu sulu aplietus sasmalcinātus ābolus, tad gurķus vai papriku, garšvielas,
Rīsus nomazgā, izvāra mīkstus, liek uz sieta mandeles applaucē, noloba, sakapā. Rīsus samaisa ar cukuru, mandelēm, sakultu putu krējumu, liek
Sīpolu lokus sagriež 1/2- 1 cm garos gabaliņos, pārkaisa sāli un pārlej ar skābu krējumu. Pasniedz ar sviestmaizi, pie vārītiem
Izņem pleca lāpstiņu, apsala, sarullē, sasien. Sakarsē pannu ar sviestu, liek cepeti, sakarsušai gaļai uzlej ūdeni vai buljonu, cep aplaistot
Ūdeni uzvāra ar cukuru un aveņu sulu, piejauc ūdenī izšķīdinātu želatīnu, šķidrumu iepilda ar aukstu ūdeni izskalotā formā vai stikla
500 g ābolu, 0,5 l ūdens, 4 ēdamkarotes mannas, 4 ēdamkarotes cukura. Ābolus nomazgā, sagriež, pielej nedaudz ūdens, izsautē, izberž caur

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO