Desas un kartupeļu sacepums, Omletes un sacepumi - ēdiena recepte pagatavošanai, e-Pavargramata.lv

Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

« Iepriekšējā Omletes un sacepumi Nākošā »

Desas un kartupeļu sacepums

Sastāvdaļas: 8 vārīti kartupeļi, 100 g taukvielu, 2 olas, 3 mednieku desiņas vai citas desas, 2 ēdamkarotes tomātu biezeņa. 2 ēdamkarotes sarīvēta siera, rīvmaize.

Gatavošana:

Ar mizu vārītus kartupeļus notīra un sarīvē skaidās. Atdala olu dzeltenumus no baltumiem, desas sagriež strēmelēs vai ripiņās. Pusi taukvielu samaisa ar olu dzeltenumiem, pievieno tomātu pastu, sāli, sagatavotos kartupeļus un saputotus olu baltumus, ietaukotā, ar rīvmaizi izkaisītā veidnē liek pusi no sagatavotās masas, tad kārtu sasmalcinātās desas un atkal pārējo masu. Virsu pārkaisa ar sarīvētu sieru un rīvmaizi, pārliek ar sviesta piciņām un sacep. Pasniedz ar skābu krējumu vai mērci un salātiem.

Pievienots: 2011-01-13
Recepte apskatīta: vairāk kā 1000reižu



Pievienoja: piparkūka
Rīki
mailmailmailmailprinter
Dalīties ar recepti
Vai Jūs uzskatāt šo recepti par noderīgu?

Receptes reitings
4.35/26
Atstāt vērtējumu receptei

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
gurķu salāti , gulašs , cukas gala , sīpoli , šķiņķis ,
Šodien vārda dienas svin:
Bernhards, Boriss



Noderēs
Burkānus nomazgā, notīra, noskalo un sagriež iegarenos gabaliņos. Liek katliņā, pārlej ūdeni vai buljonu, lai burkāni būtu tikko pārsegti, pieliek
Ceptas reņģes stikla traukā aplej ar marinādi, ko pagatavo uz pusēm etiķi ar ūdeni līdz ar pipaŗgraudiem un sīpoliem,
Pienam pievieno iesala ekstraktu, citrona sulu, sasmalcinātu ledu un saputo.
Ievārījumu sajauc ar olu dzeltenumu un tad ar putās sakultu olbaltumu un cep formā dažas minūtes mērenā karstumā krāsnī. Tā kā
Nomazgā pāris kāļu svaigu reņģu, uzliek ar 4 l auksta ūdens. Kad putas nosmeltas, pieliek sāli, piparus, sīpolu, lauru lapu,
Olu dzeltenumu, pienu un sāli sakuļ kopā, pastāvīgi maisot pielej klāt ar cepjamo pulveri sajauktiem miltiem, un maisa, kamēr dabū
Pākstīm nogriež galiņus, novelk sānu dzīsliņas. Pākstis sagriež slīkos gabaliņos un vāra nelielā ūdens daudzumā. Gatavas notecina un atdzesē. Notīrītas

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO