Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Kartupeļu ēdieni :: Omletes un sacepumi

Omletes un sacepumi

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Kartupeļu omlete ar zaļumiem 4.10

Pannā sakarsē taukvielas, apcep sasmalcinātus sīpolus, pievieno plānās šķēlēs sagrieztus kartupeļus, cep. Olas sakuļ, pārlej kartupeļiem, uzkaisa zaļumus un uz lēnas uguns karsē (nemaisa!), līdz olas sarecējušas. Lai omlete nepiedegtu, cepšanas laikā vēlams platu nazi...Skatīt recepti

Kartupeļi ar olām 4.26

Pārējos kartupeļus un olas smalki sakapā vai sarīvē skaidās. Sīpolus sasmalcina un taukvielās sacep. Ugunsdrošā stikla veidni ietauko, izkaisa ar rīvmaizi, vidū liek kaudzīti sarīvēto kartupeļu, kas sajaukti ar krējumu, olu, pipariem, sāli. Apkārt aplī...Skatīt recepti

Kartupeļu un zivju omlete 4.36

Kartupeļus sagriež šķēlītēs vai gabaliņos, sīpolu sagriež ripās un taukvielās sacep. Tad pieliek zivis, maisot cep, pārlej olu, krējuma, sinepju un sāls maisījumu, visu izkarsē, pasniedz pārkaisītu ar sasmalcinātiem zaļumiem.

...Skatīt recepti

Kartupeļi ar žāvētām zivīm un olām 4.24

Sagriež speķi, sīpolus, liek katlā un sacep, pievieno gabaliņos sagrieztus kartupeļus, pārkaisa sāli, piparus, maisot visu apcep. Tad pievieno no asakām atbrīvotus zivs gabaliņus un nomizotus, šķēlītēs sagrieztus gurķus. Visu maisot uzkarsē, tad pārlej sakultas...Skatīt recepti

Gaļa un kartupeļi veidnē 4.14

Labu, no cīpslām atdalītu gaļas mīkstumu griež mazos gabaliņos, liek ietaukotā veidnē, pārlej ar skāba krējuma, sasmalcinātu piparu un sīpolu maisījumu. Vārītus, atdzisušus kartupeļus sarīvē skaidiņās, pārber gaļai, pārkaisa ar sāli, pārlaista ar izkausētu sviestu,...Skatīt recepti

Olas kartupeļu biezenī 4.14

Verdošā ūdenī, kam pievienots etiķis un sāls, ar zupas kausiņu ielaiž no čaumalas atbrīvotas olas. Lai baltums turētos vienkop, ar karoti to piebīda tuvāk dzeltenumam un olas lēni karsē, līdz baltums sarecējis (3 min.). Olas...Skatīt recepti

Kartupeļu un vārītu olu sacepums 4.33

Ietaukotā veidnē liek kārtām kartupeļu šķēles un olu ripas, iztīrītas ķilavas. Visam pārlej sakultu olu un krējuma maisījumu, pārliek sviesta pikas vai speķa šķēlītes un cep sakarsētā krāsnī, līdz olas sarecējušas. Pasniedz, pārkaisītu ar sasmalcinātiem...Skatīt recepti

Kartupeļu, ziedkāpostu un vistas gaļas sacepums 4.25

Katliņā izkausē sviestu, maisot apcep miltus, pakāpeniski pielej pienu, maisa un karsē, līdz veidojas bieza mērce, iemaisa sieru un kartupeļu masu. Ietaukotā, ar rīvmaizi izkaisītā veidnē liek pusi sagatavotās masas, pāri tai kārtu vistas gaļas...Skatīt recepti

Desas un kartupeļu sacepums 4.35

Ar mizu vārītus kartupeļus notīra un sarīvē skaidās. Atdala olu dzeltenumus no baltumiem, desas sagriež strēmelēs vai ripiņās. Pusi taukvielu samaisa ar olu dzeltenumiem, pievieno tomātu pastu, sāli, sagatavotos kartupeļus un saputotus olu baltumus, ietaukotā,...Skatīt recepti

Kartupeļu un aknu desas sacepums 4.26

Kartupeļos iemaisa taukvielās saceptu sīpolu, izkarsētu aknu desu, 2 sakultās olas, sāli, papriku. Ietauko veidni liek sagatavoto masu, virsmu nolīdzina, tad ar karoti saspiež četrus padziļinājumus. Uzmanīgi pāršķeļot čaulu, padziļinājumā ielaiž olas. Katrai uzliek sviesta...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
pastēte , āboli , kotlete , kartupeļi , olu salāti ,
Šodien vārda dienas svin:
Jānis



Noderēs
Liek vārīt kartupeļus un burkānus ar mizu, vāra līdz mīksti, liek vārīt olas, olas vāra apmēram 10min., lai būtu cietas. Nomizo
Maizi sagriež šķēlēs un apziež ar sviestu, cieti novārītām olām sakapā atsevišķi baltumu un dzeltenumu, uzliek strēķos uz maizes, un
Sasmalcinātus sīpolus taukos apcep, pievieno skābētus kāpostus, buljonu un sautē pusmīkstus. Desas sagriež ripiņās un taukos apcep. Tad liek veidnē
Medu uzvāra ūdenī un ieraudzē vaļējā traukā ar alus raugu, ļaujot 2 dienas stāvēt. Tad piejauc citronsulu un dzērienu iepilda
Tomāti ar gurķiem želejā. (ekonomiskā)
Dārzeņiem ir jābūt tīriem un pēc iespējas sausiem. Gurķus, tomātus, sīpolus sagriež plānās ripiņās. Tīrā, sausā 1 litra burkā ieber
Anšoviem izņem asakas, tos smalki sakapā un sajauc ar sakapātām aknām, kuras iepriekš nomazgā un labi nopilina. Gaļu izberž caur
Sīpolus nomizo, smalki sagriež, sviestā satvaiko. Siļķes mērcē, izņem asakas, tvaiko, kamēr siļķes izjūk. Gaļu un mērcētu, nospiestu baltmaizi samaļ,

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO