Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

« Iepriekšējā Kartupeļu zupas Nākošā »

Zupa ar kartupeļu cietes nūdelēm

Sastāvdaļas: 1/2 l buljona, zaļumi. Nūdelēm: 1 glāze kartupeļu cietes, 2 glāzes ūdens, 1 ola, sāls, cukurs, sviests.

Gatavošana:

Cieti iesijā bļodā, pakāpeniski maisot pielej ūdeni, sakultu olu, mīklu labi izkuļ, pieliek sāli, atstāj uzbriešanai. Uz ietaukotas sakarsētas pannas mīklu lej plānā kārtā pa visu pannas virsmu, izcep plānās pankūkas. Atdzesētās pankūkas liek citu uz citas un sagriež apmēram 3 cm platās lentēs, tās savukārt - nūdelēs. Nūdeles liek verdošā buljonā un izvāra mīkstas. Pasniedzot zupu pārkaisa ar sakapātiem zaļumiem. Zupu var gatavot arī kā piena zupu, bez buljona. Piena zupai var pievienot cukuru.

Pievienots: 2011-01-21
Recepte apskatīta: vairāk kā 1000reižu



Pievienoja: piparkūka
Rīki
mailmailmailmailprinter
Dalīties ar recepti
Vai Jūs uzskatāt šo recepti par noderīgu?

Receptes reitings
4.32/22
Atstāt vērtējumu receptei

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
vīna , kompots , dārzeņu salāti , griķu , seņu mērce ,
Šodien vārda dienas svin:
Drosma, Drosmis, Elīna



Noderēs
Speķi sagriež sīkos gabaliņos un kopā ar sasmalcinātiem sīpoliem sacep. Pievieno netīrītus, gabaliņos sagrieztus kāļus, buljonu, ķimenes. Traukam uzliek vāku
Sasmalcinātus burkānus sviestā apcep, pielej nedaudz ūdens, pieliek sāli, cukuru un sautē, līdz burkāni mīksti. Tad izberž caur sietiņu un
Puķkāpostus novāra sālsūdenī, parupji sakapā un sajauc ar kapāto gaļu. Sviestu sakuļ krējumā, piejauc olu dzeltenumu, izmērcētu, labi nospiestu baltmaizes
Vareņikus ar augļu pildījumu pagatavo tāpat kā ar biezpiena pildījumu. Pildījumam svaigus ābolus nomizo, sagriež mazās, plānās šķēlītēs, pārkaisa cukuru
Jēlu olu dzeltenumu kādu stundu kuļ ar galda eļļu, sākumā tikai pa pilienam klāt pilinot, lai mērce nesariktu. Tiklīdz, mērce
Ietaukotā veidnē liek kārtām šķēlēs sagrieztus kartupeļus, iztīrītu, smalki sakapātu siļķi vai sagrieztas desas un sautētos kāpostus. Pārlej ar olu
Miltus izsijā uz mīklas dēļa, sajuc ar rīvmaizi, masā sastrādātiem kartupeļiem un cukuru. Ar nazi iekapā margarīnu, pievienojot sakultu olu,

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO