Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

« Iepriekšējā Kartupeļu zupas Nākošā »

Aukstā sēņu zupa

Sastāvdaļas: 1/2 l ūdens, 100 g kaltētu baraviku, 100 g skāba krējuma, 1 vārītā ola, 1 gurķis, loki, sāls, dilles, cukurs, 2 vārīti kartupeļi.

Gatavošana:

Kaltētas baravikas noskalo, pārlej ar remdenu ūdeni, uzbriedina un tajā pašā ūdenī izvāra. Baravikas uz sietiņa notecina, tad sagriež. Sēņu novārījumu atdzesē. Olas dzeltenumu kopā ar novārītiem kartupeļiem sarīvē vai izspiež caur sietu. Lokiem pievieno sāli, saspiež, līdz atdalās sula, dilles sakapā, gurķus un olas baltumu sagriež mazos kubiņos. Visus sagatavotos produktus samaisa, pārlej ar atdzesēto sēņu novārījumu, pievieno krējumu.

Pievienots: 2011-01-20
Recepte apskatīta: vairāk kā 1000reižu



Pievienoja: piparkūka
Rīki
mailmailmailmailprinter
Dalīties ar recepti
Vai Jūs uzskatāt šo recepti par noderīgu?

Receptes reitings
4.15/26
Atstāt vērtējumu receptei

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
vārīts lasis , lasis , sautējums , vistas gaļa , marinēti gurki ,
Šodien vārda dienas svin:
Daiga, Dinija



Noderēs
Salātu trauku ieziež ar sagrūstu ķiploka daiviņu, kārto tajā tomātu šķēles, pārkaisa ar sāli, pipariem, cukuru un timiānu. Pārlej ar
Notīrītus jaunos burkānus, sparģeļus un zirnīšus izvāra mīkstus mazsālītā ūdenī, labi uzmanot, lai tie nesavārītos. Sparģeļi salaužami gabaliņos. Izsutinātos dārzeņus
Saknes smalki sakapā un izvāra mīkstas ar tik daudz ūdens, lai buljonā. Apmēram pusglāzē auksta buljona iekuļ miltus, pielej tas
Ābolus nomizo, atbrīvo no serdes, sagriež salmiņos un apslaka ar citronu sulu. Vārītas selerijas nomizo un sagriez salmiņos, samaisa ar
Fileju samaļ gaļas mašīnā, samaisa ar sarīvētajiem kartupeļiem un sasmalcinātiem, taukvielās saceptiem sīpoliem, sāli un skābo krējumu, masu labi sastrādā,
Pienu uzvāra ar sviestu, klāt pieber miltus, un kuļ mīklu tik ilgi uz uguns, līdz tā atlīp no katla. Kad
Gatavu sviesta mīklu izrullē , sagriež apmēram 2 pirkstu garos un apmēram 3 pirkstu platos gabaliņos. Desiņām novelk ādu uz

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO