Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Kartupeļu ēdieni :: Kartupeļu zupas

Kartupeļu zupas

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Kartupeļu piena zupa 4.43

Kartupeļus notīra, sagriež stienīšos vai salmiņos, liek karstā ūdens un piena maisījumā un uz lēnas uguns izvāra mīkstus, pieliek sāli un pielej pārējo pienu. Pasniedzot zupā liek sviestu vai krējumu, zaļumus.

...Skatīt recepti

Kartupeļu un piena tume ar augļiem 4.33

Kartupeļus notīra, liek verdošā ūdenī, pievieno nedaudz sāls un vāra mīkstus. Kartupeļus izberž caur sietu vai sastrādā ar mikseri, pievieno karstu pienu un vēlreiz uzvāra. Pasniedzot tumē liek sviestu, sīrupā apvārītas svaigas vai žāvētas plūmes,...Skatīt recepti

Piena zupa ar kartupeļu skaidām 4.32

Kartupeļus nomizo, sarīvē uz sakņu rīves rupjās skaidās liek uzkarsētā ūdens un piena maisījumā un vāra mīkstus. pievienojot sāli. Kad kartupeļi mīksti, zupai pievieno sviestu. Pasniedzot var pārkaisīt ar kanēļa un cukura maisījumu. Vārīšanas laikā...Skatīt recepti

Kartupeļu un dārzeņu piena zupa 4.26

Burkānu notīra, sagriež ripiņās un liek verdošā ūdenī vārīties. Kāpostus sagriež kantainos gabaliņos, liek zupā, pievieno sāli, vāra. Notīra kartupeļus, sagriež gabaliņos, pievieno zupai un vāra, līdz visi dārzeņi un kartupeļi mīksti, tad zupai pievieno...Skatīt recepti

Kartupeļu piena zupa ar puraviem 4.27

Notīrītus kartupeļus sagriež glītos gabaliņos, pārlej ar verdošu ūdeni, pievieno nedaudz sāls un vāra. Puravus rūpīgi nomazgā, sagriež ripiņās, sviestā apsautē, tad pievieno kartupeļiem un vāra. Mīkstiem kartupeļiem un puraviem pielej verdošu pienu, izkarsē. Zupas...Skatīt recepti

Kartupeļu un burkānu piena zupa 4.32

Burkānu notīra, sagriež salmiņos vai sarīvē rupjās skaidās, liek verdošā ūdenī un vara. Kartupeļus notīra, sagriež stienīšos, pievieno burkāniem, pieliek sāli un vāra līdz gatavībai pielej pienu, uzvāra, pievieno cukuru un sviestu.

...Skatīt recepti

Kartupeļu un burkānu piena zupa 1 4.27

Burkānu notīra, sagriež salmiņos vai sarīvē rupjās skaidās, liek verdošā ūdenī un vara. Kartupeļus notīra, sagriež stienīšos, pievieno burkāniem, pieliek sāli un. vāra līdz gatavībai, pielej pienu, uzvāra, pievieno cukuru un sviestu.

...Skatīt recepti

Kartupeļu un ķirbju piena zupa 4.32

Notīra kartupeļus un ķirbjus, ķirbjus sagriež mazākos, kartupeļus - lielākos gabalos, pārlej ar verdošu ūdeni un gatavībai, tad pielej pienu, uzvāra. Pasniedzot zupai pievieno sviestu vai krējumu.

...Skatīt recepti

Piena zupa ar kartupeļiem un zirņiem 4.19

Kaitētos zirņus izmērcē un liek vārīties aukstā ūdenī. Notīra kartupeļus, sagriež glītos gabaliņos un pievieno zirņiem, kad tie pusmīksti. Turpina vārīšanu, pievieno sāii. Kad zirņi un kartupeli mīksti, pielej pienu, uzvāra, pieliek sviestu, zaļumus. Ja...Skatīt recepti

Kartupeļu un žāvētas cūkgaļas piena zupa 4.24

Cauraugušu cūkgaļu sagriež sīkos gabaliņos, liek katlā, pievieno sasmalcinātu sīpolu un sacep, līdz sīpols caurspīdīgs, tad pielej verdošu ūdeni. Burkānu notīra, sagriež ripiņās vai kubveida gabaliņos, liek zupā. Kartupeļus notīra, sagriež stienīšos un pievieno zupai,...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
brūnā , alus , siļķu , cūkas , desa ,
Šodien vārda dienas svin:
Leonīda, Leonīds



Noderēs
Mērcei olas dzeltenumu samaisa ar sinepēm, sāli un pakāpeniskf iekuļ eļļu. Kad visa eļļa ir iemaisīta, mērcei pakāpeniski pievieno ābolu
Pergamentu vai staniolu ietauko, uzliek lauru lapas, piparu graudiņus. Gaļu gareniski iegriež, ierīvē ar sāli. Griezumā liek pildījumu: sagrieztu speķi,
Paprikas pākstis pārgriež un izņem sēklotnes. Pākstis izmazgā, ļauj notecēties, parupji sagriež. Eļļā sacep sīpolu, kurš sagriezts ripās, pievieno papriku,
Cukuru savāra ar ūdeni tik ilgi, līz sīrups velkās, kā stīga. Tad piejauc berztu citrona mizu, berztu apelsīna mizu, citrona
Kaltētās sēnes noskalo un pārlej ar ūdeni, tad atstāj uz vairākām stundām mirkt līdz tās ir atmirkušas. Tad sēnes liek
Nomazgā pāris kāļu svaigu reņģu, uzliek ar 4 l auksta ūdens. Kad putas nosmeltas, pieliek sāli, piparus, sīpolu, lauru lapu,
Dzērvenes izlasa noskalo, sašķaida, pārlej ar ūdeni un uzvāra. Pēc tam izkāš, šķidrumam pievieno cukuru, skaidiņās sarīvētus vai gabaliņos sagrieztus

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO