Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Kartupeļu ēdieni :: Kartupeļu sālati

Kartupeļu sālati

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Kartupeļu salāti biezpiena mērcē 4.17

Kartupeļus un gurķus sagriež šķēlītēs vai stienīšos. Ķiploku saspiež ar sāli. Biezpienu izrīvē caur sietiņu vai saputo kopā ar kefīru, vai samaisa ar krējumu, ķiploku, sasmalcinātiem zaļumiem un pārlej traukā sakārtotajiem kartupeļiem un gurķiem.

...Skatīt recepti

Kartupe|u salāti ar ābolu majonēzi 4.17

Mērcei olas dzeltenumu samaisa ar sinepēm, sāli un pakāpeniski iekuļ eļļu. Kad visa eļļa ir iemaisīta, mērcei pakāpeniski pievieno ābolu biezeni. Kartupeļus un olu sagriež gabaliņos vai ripās, sīpolu smalki sakapā, visu samaisa ar sagatavoto majonēzi....Skatīt recepti

Kartupeļu un burkānu salāti 4.19

Ar mizu novārītus kartupeļus un burkānus notīra, sagriež kubiņos. Majonēzi samaisa ar mārrutkiem, saputotu krējumu, mērci iecilā sagatavotajos dārzeņos, nogaršo sāli. Salātus grezno ar ceturkšņos vai ripās sagrieztām-olām, burkānu gabaliņiem, zaļumiem. Salātiem var pievienot svaigus...Skatīt recepti

Kartupeļu, redīsa un spinātu salāti 4.00

Redīsus, spinātus un zaļumus rūpīgi nomazgā, notecina ūdeni, tad sagriež, atstājot dažus glītākos redfsus un spinātu lapas greznošanai. Kartupeļus, olas un sīpolu sasmalcina, sajauc ar svaigajiem dārzeņiem, pārlej ar mērci, kam pievienota sāls, cukurs. Salātus grezno...Skatīt recepti

Kartupeļu un zaļumu salāti 4.00

Kartupeļus sagriež šķēlītēs vai gabaliņos, zaļumus sīki sasmalcina. Krējumu samaisa ar majonēzi, pievieno sasmalcinātos zaļumus un pārlej kartupeļiem. ...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
saldējums , bietes , sautējums , Burkānu salāti , veltnīši ,
Šodien vārda dienas svin:
Junora, Anšlavs



Noderēs
Jēlu vai vārītu šķiņķi izmaļ 2 reizes caur mašīnu vai smalki sakapā, pieliek 3 olas dzeltenumus, saputotus baltumus, samaisa, veido
Burkānus noskalo, notīra, sagriež kubiciņos. Katliņā izkausētā sviestā ievieto burkānus un uz apcep, tad pielej karstu ūdeni, katlam uzliek
Notīrītus dārzeņu sīki sasmalcina, liek katlā pakāpeniski atkarībā no vārīšanas ilguma, pārlej nedaudz ūdens un sautē, pa reizei apmaisot, līdz
Nomazgātus, notīrītus puķkāpostus novāra gatavus nelielā daudzumā sālsūdenī un labi nosusina. Ar sviestu, 3 karotēm miltu, tomātu biezeni un ar
Notīrītus burkānus sarīvē uz rupjās vai smalkās rīves. Pārlej ar mērci, kuru pagatavo no citronu sulas, ogu sīrupa vai cukura
Līņus nozvīno, iztīra iekšas un labi izmazgā, priekš cepšanas nedaudz apsala. Iemērc miltos, sakultā olā, smalkā rīvmaizē, tad cep karstā
Kartupeļu un grūbu zupa
Dūmotu cūkas gaļu sagriež gabaliņos un katliņā kopā arsīpoliem apcep, pielej verdošu ūdeni, pievieno grūbas un vāra apmēram 30 minūtes.

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO