Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

« Iepriekšējā Kartupeļu pankūkas, plācenīši, kotletes Nākošā »

Vārītu kartupeļu pankūkas

Sastāvdaļas: 2 glāzes vārītu kartupeļu masas, 2 olas, 1/2 glāzes piena, 3 ēdamkarotes sviesta, 1/2 glāzes miltu, sāls, cukurs, taukvielas.

Gatavošana:

Kartupeļu masā iemaisa sakultas olas, pienu, izkausētu sviestu, sāli, miltus. Sakarsētās taukvielās ar karoti uz pannas liek mīklu un cep pankūkas. Pasniedz ar brūkleņu ievārījumu vai saceptu speķi. Mīklu var veidot biezāku, ar lielāku miltu piedevu. Biezo mīklu uz miltaina dēļa izveltnē, ar glāzi izspiež apaļas pankūciņas, cep sakarsētos taukos brūnas.

Pievienots: 2011-01-22
Recepte apskatīta: vairāk kā 1000reižu



Pievienoja: piparkūka
Rīki
mailmailmailmailprinter
Dalīties ar recepti
Vai Jūs uzskatāt šo recepti par noderīgu?

Receptes reitings
4.32/28
Atstāt vērtējumu receptei


Komentāri

Komentārs ievietots: 2012-01-18
Autors: baibba23
super:)

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
tomāti , mellen , ar gurķiem , salit , sīpoli ,
Šodien vārda dienas svin:
Hermīne, Estere



Noderēs
Notīra, nozvīņo un izasako mencas, vēdzeles, līdakas, zandarta, sīgas vai laša gaļu un sagriež ar visu ādu divu pirkstu platuma
Kāpostu galviņu uzliek ar aukstu ūdeni, pieliek sāli, vāra, kamēr mīksta. Rīsus novāra un notvaiko irdenus, atdzesē, pieliek sviestā saceptu
Saldu krējumu uzvāra ar kātiņu gareniski pāršķeltas vaniļas. Olu dzeltenumus sakuļ ar cukuru, sajauc ar pusi verdošā krējuma un ielej
No sēklām atbrīvotas paprikas pākstis sagriež šķēlītēs. Pārkaisa ar rīvmaizi, pieber sāli un piparus pēc garšas un visu sajauc ar
350 g ziedu kāposti, 25 g sviesta, 5 g rīvmaizes, 1/5 citrona vai citronskābes, sāls Izvēlas cietas, baltas vidēja lieluma ziedu
Puķu kāpostu galviņas notīra, nomazgā, iemērc etiķa ūdenī, kur arī sāls pielikta. Patur stundu. Novāra puķu kāpostus sāls ūdenī. Katliņā
Diplomātu mērce ir laba hollandiešu mērce, kurai klāt piejauc karoti smalki sagrieztu šampinjonu un 2 karotes tomātu biezeņa.

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO