Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Kartupeļu ēdieni :: Kartupeļu pankūkas, plācenīši, kotletes

Kartupeļu pankūkas, plācenīši, kotletes

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Rīvētu kartupeļu pankūkas I 4.33

Sarīvētiem kartupeļiem nospiež sulu. Kartupeļu masai pārlej uzvārītu pienu, pievieno sāli, cukuru, pieliek sakultas olas, visu izmaisa. Masu ar karoti liek uz pannas sakarsētās taukvielās un cep spilgti brūnas pankūkas. Pasniedz karstas ar skābu krējumu...Skatīt recepti

Rīvētu kartupeļu pankūkas II 4.10

Rīvētu kartupeļu masai nospiež sulu, pieliek rūgušpienu vai kefīru, sāli, olu dzeltenumus, sodu, miltus un stingri saputotus olu baltumus. Pannā sakarsētos taukos ar karoti liek pankūkas, cep no abām pusēm spilgti brūnas. Pankūkas pasniedz ar...Skatīt recepti

Rīvētu kartupeļu un auzu pārslu pankūkas l 4.15

Kartupeļu masai nospiež sulu, pārlej uzvārītu pienu, iemaisa auzu pārslas un mīklu atstāj uzbriešanai. Olu baltumu ar nelielu sāls piedevu saputo un kopā ar olu dzeltenumiem iemaisa mīklā. Uz pannas sakarsētās taukvielās ar karoti liek...Skatīt recepti

Rīvētu kartupeļu un auzu pārslu pankūkās II 4.20

Kartupeļu masā iemaisa auzu pārslas, sāli, skābu krējumu, sodu. Pannā sakarsētās taukvielās ar karoti liek nelielas pankūkas, cep spilgti brūnas, kraukšķīgas. Pankūkas pasniedz tūlīt pēc izcepšanas ar brūkleņu vai dzērveņu džemu. Ja pankūkas jāuzglabā kādu...Skatīt recepti

Rīvētu kartupeļu un siera pankūkas 4.33

Kartupeļu masai nospiež sulu, pievieno izkausētu karsta margarīna un siera maisījumu, pieliek ķimenes, sāli, sakultas olas. Sakarsētās taukvielās cep pankūkas, tās pasniedz kā patstāvīgu ēdienu ar skābu krējumu vai kā piedevu buljonam.

...Skatīt recepti

Raudzētās rīvētu kartupeļu pankūkas 4.15

Raugam pieliek tējkaroti cukura, izmaisa un silti uzraudzē. Sarīvētiem kartupeļiem nospiež daļu sulas pieliek sāli, miltus, olu dzeltenumus, cukuru un rauga. Sakarsētā eļļā vai taukos ar karoti liek nelielas mīklas kaudzītes, izcep pankūkas. Pankūkas pasniedz...Skatīt recepti

Dubultās rīvētu kartupeļu pankūkas 4.30

Kartupeļu masai nospiež sulu, pievieno krējumu, olu dzeltenumus, sāli. Speķi sagriež sīkos gabaliņos un kopā ar sasmalcinātu sīpolu sacep. Pannā sakarsētās taukvielās plānā kārtā liek kartupeļu masu, cepšanas laikā pārliek ar speķa un sīpola maisījumu....Skatīt recepti

Rīvētu kartupeļu un ķirbju pankūkas 4.12

Sarīvētajiem kartupeļiem nospiež sulu, to atstāj, lai nosēstos ciete. Kartupeļu masai pārlej karstu, vārītu pienu. Olām atdala dzeltenumus no baltumiem. Baltumus saputo stingrās putās. Kartupeļu masā iemaisa ķirbjus, sāli, cukuru, olu dzeltenumus un uzmanīgi iecilā...Skatīt recepti

Rīvētu kartupeļu un biezpiena pankūkas 4.20

Kartupeļiem nedaudz nospiež sulu. Kartupeļus samaisa ar biezpienu, olu dzeltenumiem, pieliek sāli, cukuru un stingri saputotus olu baltumus. Ar karoti uz pannas sakarsētās taukvielās liek nelielas pankūkas un cep no abām pusēm dzeltenas. Pankūkas pasniedz...Skatīt recepti

Rīvētu kartupeļu un burkānu pankūkas 4.32

Sarīvēto kartupeļu masai nospiež sulu. Kartupeļu masai pārlej uzvārītu pienu, izmaisa, pievieno sarīvētos burkānus, sāli. cukuru, olu dzeltenumus un stingri saputotus olu baltumus. Sakarsētās taukvielās ar karoti liek masu un cep dzeltenas pankūkas, Pasniedz ar...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
siers , spargel , liellop , Vista , galerts ,
Šodien vārda dienas svin:
Jānis



Noderēs
Skābiem kāpostiem pievieno sasmalcinātas rozīnes (iepriekš pārlasa un nomazgā), sarīvētu citrona miziņu, pieber pēc garšas cukuru un samaisa ar eļļu.
Notīrītus kartupeļus sarīvē, masu ievieto retināta auduma maisiņā un nospiež sulu. Kartupeļu masai pievieno sāli, rūgušpienu vai krējumu un sodu.
Miltus ar sieru, olām un pienu iejavo pabiezā mīklā un ar to apziež pabiezākās šķēlēs sagrieztu maizi, ko pēc tam
Rīvētu sieru, sviestu, sinepes, nedaudz sāls (pēc garšas), piparus, alu samaisa, uz uguns karsē līdz vārīšanai. Maizi sagriež glītās šķēlēs,
Nomizotiem gurķiem ar asu nazi un koka karotīti izgrebj sēklas un mīkstumu, iepriekš nogriežot vāka tiesu. Tad gurķus vienreiz uzvāra
Notīrītus burkānus sarīvē uz smalkās sakņu rīves, tāpat sarīvē arī cidonijas, pārkaisa ar cukuru vaii medu, samaisa un pasniedz pie
No zemenēm grūtāk pagatavot labu kompotu nekā no citām ogām, jo zemenes ir ļoti gleznas, maigas, karsējot ātri izjūk un

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO