Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Kartupeļu ēdieni :: Jauno kartupeļu ēdieni

Jauno kartupeļu ēdieni

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Jaunie kartupeļi ar sviestu un biezpienu 4.43

Jaunajiem kartupeļiem ar stingru suku noberž miziņu, vāra karstā ūdenī, kam pievienota sāls (1l ūdens, 1 tējkarote sāls). Kad kartupeļi mīksti, tos nokāš, sakratot nosusina, apkaisa sasmalcinātām dillēm. Pasniedzot atsevišķā traukā liek ar krējumu, sāli...Skatīt recepti

Jaunie kartupeļi garšaugu zaļumos 4.38

Mazus jaunos kartupeļus nomazgā un izvāra. Nosusinātus kartupeļus apmērcē izkausētā sviestā, pēc tam apviļā sasmalcinātos diļļu vai pētersīļu zaļumos.

...Skatīt recepti

Jaunie kartupeļi eļļā 4.36

Sīkus kartupeļus ar suku nomazgā, izvāra, nokāš, nosusina. Pasniedzot pārlej ar eļļas, krējuma un sasmalcinātu zaļumu maisījumu.

...Skatīt recepti

Jaunie kartupeļi pienā 4.43

Notīrītus sīkos kartupeļus pārgriež uz pusēm, bet lielākos sagriež kubiņos un liek vārīties ūdenī, kam pievienota sāls. Kad kartupeļi ir pusmīksti, tiem nolej ūdeni un pārlej uzvārītu pienu vai saldu krējumu. Turpina vārīt uz samazinātas...Skatīt recepti

Sautēti jaunie kartupeļi 4.23

Notīrītus kartupeļus sagriež stienīšos. Katlā ielej verdošu ūdeni 2-3 cm biezā slānī, liek sagrieztos kartupeļus, sāli, taukvielas, zaļumus. Katlu cieši noslēdz un kartupeļus sautē uz mazas liesmas, katliņu ik pa brīdim sakratot. Pēc kartupeļu izsautēšanas...Skatīt recepti

Jauno kartupeļu un zirnīšu sautējums 4.21

Kartupeļus notīra, sagriež gabaliņos, pārlej ar ūdeni, pieliek sāli un sautē. Pusmīkstiem kartupeļiem pieliek zirņus, pielej pienu un turpina sautēt, līdz kartupeļi un zirņi mīksti. Ēdienam pieliek cukuru, sviestu, pasniedzot pārkaisa sasmalcinātas dilles. Piebriedušus zirņus...Skatīt recepti

Jauno kartupeļu biezenis buljonā 4.19

Kartupeļus notīra, sarīvē vai samaļ gaļas maļajamā mašīnā, liek uz sieta, pārlej ar aukstu ūdeni, no masas izskalo daļu cietes. Kartupeļus liek verdošā buljonā un sautē, līdz izzūd zaļo kartupeļu garša. Vēlams, lai buljons būtu...Skatīt recepti

Piena zupa ar jaunajiem kartupeļiem un burkāniem 4.24

Notīrītus kartupeļus vāra viegli sāļā ūdenī. Kad tie mīksti, sastrādā masā ar mikseri vai sastampā, pielej uzkarsētu pienu, pievieno smalki sarīvētus burkānus, zaļumus, sviestu. Zupu pēc burkānu pievienošanas vairs nevāra. Zupu var bagātināt, piemaisot olas...Skatīt recepti

Buljons ar jaunajiem kartupeļiem 4.35

Mazgājot tīri noberž jaunos kartupeļus, liek katlā, pievieno sīpolu, sviestu, vistas buljonu un zaļumus. Uz mazas liesmas visu karsē, līdz kartupeļi mīksti. Buljonu no kartupeļiem nolej, kartupeļus kopā ar sasmalcināto vistas gaļu pasniedz, parlejot ar...Skatīt recepti

Jauno kartupeļu un burkānu saldais pudiņš 4.35

Sviestu saputo ar cukuru, pievienojot olu dzeltenumus. Ar mikseri sastrādātiem vai samaltiem kartupeļiem un burkāniem pievieno sviesta un olu masu, garšvielas. Olu baltumu saputo stingrās putās, iecilā sagatavotajā masā. Veidni ietauko, izkaisa ar cepumu rīvmaizi,...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
kompots , tomati , menca , baltmaize , kāposti ,
Šodien vārda dienas svin:
Made, Irbe



Noderēs
Laša ikrus traukā apsala, atstāj apmēram uz stundu. Tad ikriem lej virsū verdošu ūdeni un maisa, kamēr atdalās plēves, uz
Žāvētām reņģēm novelk ādu un izlasa asakas, saliek rindās iesviestotā formā, virsū uzliek gabaliņos sviestu un uzpilda skābu krējumu, iesit
Pienu uzvāra, pievieno cukuru, uz sausas pannas apgrauzdētus, sasmalcinātus riekstus, vaniļu, kartupeļu cieti un vēlreiz uzvāra. Lej traukā, pārkaisa sakapātos
Ar mizu vārītus kartupeļus nomizo, sagriež gabaliņos. Tāpat sagriež novārītas selerijas un svaigus ābolus sajauc ar etiķa un eļļas maisījumu
Irbes ieberž ar sāli, uz krūtīm piesien speķa šķēlītes un sautējamā katlā sakarsētos taukos vai sviestā apcep cepeš-krāsnī brūnas. Pārlej
Izkausētu sviestu sajauc ar miltiem, jēlām olām un pienu, iz­cep plānās pankūkas, atdzisušas, apziež ar 1 - 2 tējkaroti ābolu
Bietes sagriež salmiņos, liek katliņā sakarsētos taukos un maisot cep, tad pievieno tomātu biezeni un visu kopā vēl apcep. Pēc

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO