Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Kartupeļu ēdieni :: Dažādi kartupeļu ēdieni

Dažādi kartupeļu ēdieni

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Kartupeļi alū 4.18

Kartupeļus novāra ar visu mizu, noloba un sagriež šķēlēs, pēc tam tiem ļauj mazliet atdzist. Alu uzvāra ar sīpolu, kam pievieno divas nagliņas, un sāli. Tad alū ielaiž novārīto kartupeļu šķēles, pieliekot sviestu, un alu...Skatīt recepti

Kartupeļi ar āboliem 4.13

Nomizotus kartupeļus novāra mīkstus sālsūdenī, pēc tam ūdeni nolej un kartupeļus sastampā. Nomizotus ābolus, kam izgriež serdi, izsutina nelielā ūdens daudzumā, sašķaida un ar visu sulu piejauc kartupeļu biezenim. Tad pieliek sviestus, visu labi sajauc,...Skatīt recepti

Kartupeļi ar bešamelmērci 4.18

Vārītus kartupeļus nomizo, sagriež šķēlēs un sajauc ar mērci, ja kartupeļi ļoti miltaini un pārāk uzsūc mērci, tad tā iepriekš atšķaidāma ar pienu. Tad kartupeļus ar mērci iepilda cepamā formā, apkaisa ar samaltu sieru, uzlej...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
olas , kāposti , vīna , aknas , kartupeļu salāti ,
Šodien vārda dienas svin:
Glorija, Banga



Noderēs
Sarkanus tomātus, sīpolus, pētersīļu un seleriju saknes nomazgā, notīra un sagriež 0,5 cm lielos četrstūrainos gabaliņos. Sagatavotos dārzeņus saliek katliņā,
Ūdenī vai buljonā vāra noskalotus rīsus, kad tie pusmīksti, pievieno sagrieztus kartupeļus, sāli. Izvārītos rīsus un kartupeļus sastrādā ar mikseri
350 g ziedu kāposti, 25 g sviesta, 5 g rīvmaizes, 1/5 citrona vai citronskābes, sāls Izvēlas cietas, baltas vidēja lieluma ziedu
Ūdenī izmērcētai un nospaidītai maizei samaltas sviestā sutinātas aknas ar sīpoliem, pētersīļiem, muskatu, sāli un pipariem, ja vēlas sutinātus un
Liellopa gaļas mīkstumu sagriež šķēlēs, izdauza, pārkaisa ar sāli. Gaļas šķēles vienā malā liek 1-2 tēkarotes pildījuma, cieši satin un
Ūdeni ar cukuru uzvāra pievieno augļu vai ogu sulu, atdzesē līdz 20°, tad pievieno raugu un raudzē. Norūgušu kvasu atdzesē
Laša atliekas (galvu, asti, pieņus un aknas) skalo vienmēr atjaunotā aukstā ūdenī, tad uzliek ar 2,5 l ūdens un karoti

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO