Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

« Iepriekšējā Cepti, vārīti kartupeļu ēdieni Nākošā »

Cukurā brūnēti kartupeļi

Mazus kartupeļus novāra ar mizu un notīra. Biezsienu katlā vai pannā izkausē taukvielas, pievieno cukuru (attiecībā 1:1), karsē, līdz cukurs zeltaini brūns, tad ieliek kartupeļus un, trauku pakratot, kartupeļus aplipina ar brūnu karameles groziņu. Kartupeļus var pasniegt siltus, atdzesētus, gan kā piedevu, gan kā našķi, piemēram, bufetes galdā.

Pievienots: 2010-09-26
Recepte apskatīta: vairāk kā 1000reižu



Pievienoja: xxxandrisxxx
Rīki
mailmailmailmailprinter
Dalīties ar recepti
Vai Jūs uzskatāt šo recepti par noderīgu?

Receptes reitings
4.36/22
Atstāt vērtējumu receptei

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
Pildīta līdaka , sviesta , vistas gaļas , selerija , Tomātu ,
Šodien vārda dienas svin:
Alvīne



Noderēs
Zaļo saldo piparu pākstis un nepāraugušus baklažānus cep cepeškrāsnī un siltiem noņem mizu un arī izņem sēklas. Sarkanos tomātus mazgā,
Cietus, sarkanus tomātus nomazgā, noslauka un sagriež apmēram 1 cm biezās šķēlēs. Nepāraugušus gurķus nomazgā, nomizo un arī sagriež
Sēnes sagatavo un izsutina sviestā, ja sēnes ietaisītas, tad sutināt nevajag. Ar sviestu, sīpoliem, miltiem un šķidrumu pagatavo tumšu miltu
Irbītēm nogriež spārnus un galvu ar visu kaklu. Noplaucē karstā ūdenī spalvas, iztīra iekšas, apsvilina, nomazgā un sašuj. Apcep uz
Tomāti ar gurķiem želejā. (ekonomiskā)
Dārzeņiem ir jābūt tīriem un pēc iespējas sausiem. Gurķus, tomātus, sīpolus sagriež plānās ripiņās. Tīrā, sausā 1 litra burkā ieber
Olu dzeltenumu sakul ar cukuru, to iejauc karstā pienā un tur­pina kult uz uguns, līdz šķidrums mazliet sabiezē, uzvārīties neļauj. Kad
Ņem jaunas, nenobriedušas pupiņu pākstis, kurām nogriež galiņus un novelk sānu dzīslas, un liek traukā, pielej nedaudz karsta ūdens,

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO