Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Kartupeļu ēdieni :: Biezeņi un biezputras

Biezeņi un biezputras

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Kartupeļu rīsiņi 4.26

«Rīsiņiem» piemēroti tikai miltaini kartupeļi . Kartupeļus nomizo, izvāra, nokāš, nosusina, karstus izberž caur parupju sietu vai caurduri tieši pasniegšanai paredzētajā traukā. Kartupeļu «rīsiņus» nepārcilā un nenolīdzina, tos var pārkaisīt ar sasmalcinātiem zaļumiem. Pasniedz ar...Skatīt recepti

Kartupeļu biezenis 4.11

Biezenim piemērotas miltaino kartupeļu šķirnes. Kartupeļus notīra, izvāra, nokāš, saspaida, sastrādā ar mikseri vai izspiež caur spiedi, sietu. Katliņā uzvāra pienu, pievieno kartupeļu masu un puto, līdz biezenis kļūst gaišs, putains, viegls. Biezenī iemaisa sviestu,...Skatīt recepti

Sacepts kartupeļu biezenis 4.05

Pagatavo kartupeļu biezeni vai izmanto kartupeļu biezeņa pārpalikumu. Biezenī iemaisa olu dzeltenumus, sāli, sasmalcinātus zaļumus. Olu baltumus sakuļ stingrās putās, iecilā biezenī. Veidni ietauko, izkaisa ar rīvmaizi, ieliek masu, pārklāj ar sviesta piciņām un sakarsētā...Skatīt recepti

Kartupeļu un gaļas biezenis 4.30

Pagatavo kartupeļu biezeni. Biezenī iemaisa vārītu samaltu gaļu vai saceptas smadzenes. Biezeni saputo, pasniedz ar mērcēm vai sviestu.

...Skatīt recepti

Kartupeļu un burkānu biezenis 4.44

Burkānus izvāra veselus vai notīra, sagriež un kopā ar taukvielām un ūdens piedevu izsautē mīkstus. Burkānus samaļ vai sastrādā ar mikseri. Atsevišķi novāra, nokāš un sastrādā masā kartupeļus. Pienu uzvāra. Kartupeļus un burkānus samaisa ar...Skatīt recepti

Kartupeļu un kāļu biezenis 4.32

Speķi sagriež sīkos gabaliņos un kopā ar sasmalcinātiem sīpoliem sacep. Pievieno netīrītus, gabaliņos sagrieztus kāļus, buljonu, ķimenes. Traukam uzliek vāku un sautē, līdz kāli gatavi. Kāļus samaļ vai izberž caur sietu. Atsevišķi sagatavo kartupeļu biezeni....Skatīt recepti

Kartupeļu un kāpostu biezenis 4.15

Sīpolus sasmalcina un katliņā izkausētās taukvielās apcep caurspīdīgus, pieliek sagrieztus kāpostus, pielej nedaudz verdoša buljona vai ūdens un sautē, līdz kāposti mīksti; izmaļ vai sastrādā masā ar mikseri. Kartupeļus notīra, nevāra, nosusina un sastrādā masā,...Skatīt recepti

Kartupeļu un zaļo zirnīšu biezenis 4.16

Pagatavo kartupeļu biezeni. Zirnīšus uzkarsē sulā, kurā tie konservēti, tad sastrādā ar mikseri vai izberž caur sietu un zirnīšu biezeni Iemaisa kartupeļos. Pieliek sāli, cukuru un sviestu. Masu saputo. Biezeni pasniedz ar kausētu sviestu. Gatavojot...Skatīt recepti

Kartupeļu un spinātu biezenis 4.39

Kartupeļus notīra, novāra, nosusina un sastrādā masā. Spinātu lapas ar mazu ūdens un taukvielu piedevu sautē, tad izberž caur sietu un pievieno kartupeļu masai. Biezenim pieliek sviestu, naža galu sarīvēta muskatrieksta, sāli un masu labi...Skatīt recepti

Kartupeļu un ķirbju biezenis 4.00

Vārītus kartupeļus sastrādā masā. Atsevišķā traukā ar mazu ūdens piedevu izsautē sasmalcinātus ķirbjus. Mīkstos ķirbjus izberž caur sietu. Kartupeļu un ķirbju biezeni kopā uzkarsē, pievieno uzvārītu saldu krējumu, biezeni saputo. Ēdienu pasniedz ar kausētu sviestu.

...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
zupa , gulašs , kāpost , mednieku , pastēte ,
Šodien vārda dienas svin:
Jānis



Noderēs
Kartupeļus izvāra ar mizu vai bez tās. Ar mizu vārītos kartupeļus vēl siltus notīra, pārkaisa ar smalku sāli, sasmalcinātiem zaļumiem
Nomazgātus vienāda lieluma kartupeļus liek karstos ugunskura vai krāsns pelnos, aprušina un cep. Mīkstus, izceptus kartupeļus uzliek uz sieta, pakratot
Ar smalki sagrūztām vēžu čaulām pagatavo vēžu sviestu. Smalki sakapātai vēžu gaļai pieliek pienā izmiekšķētus un nospaidītas baltmaizes, vēžu sviestu,
Septiņcirkņu pannā, kādu lieto ari mazām pankūkām, ieliek katrā cirknī mazliet sviesta un uzkarsē karstu (bet ne brūnu), iesit pa
Tītarcepeša kaulus un mērci uzliek ar aukstu ūdeni, zaļumiem un sāli un 2 st. vāra uz lēnas uguns. Labākos gaļas
Notīrītus kāpostus sagriež smalkās strēmelēs un kratot sutina 1/2 stundas sviestā. Smalki sagrieztus zaļumus, burkānu un ķiploku iepriekš 1 stundu
Kartupeļu masai nespiež sulu, pielej izkausētu karstu sviestu, izmaisa. pieliek olu dzeltenumus, cukuru, biezpienu. garšvielas. Saputo olu baltumus, pievieno sagatavotajai

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO