Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Gaļas ēdieni :: Veltnīši

Veltnīši

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Sivēna veltnis 4.24

Cauraugoša sivēna gaļas sānu gabalu ar gaļas āmuru izdauza, ieberzē ar sāls, cukura un salpetra maisījumu. Pēc tam sānu gabalu satin, sākot no garās malas, stingrā veltnī, ietin servjetē un nosien ar aukliņu. Sagatavoto veltni...Skatīt recepti

Pildīts sivēna veltnis 4.20

Sivēna gaļas sānu gabalu ar gaļas āmuriņu izdauza un pārkaisa ar sāli. Teļa gaļu samaļ gaļas mašīnā divas reizes, pieliek saldu krējumu, olu, sāli un masu samaisa, līdz tā vienāda un vijīga. Mēli un gareniski...Skatīt recepti

Cūkas galvas siers 4.25

Vidēja lieluma cūkas galvai apakšējā pusē pārgriež ādu un iecērt tā, lai priekšpusē abas galvas puses turētos kopā, izņem smadzenes un nomazgā. Pēc tam galvu, kā arī mēli liek verdošā ūdenī, uzvāra, noputo, pievieno notīrītas,...Skatīt recepti

Cūkas galvas veltnis 4.04

Vidēja lieluma cūkas galvu pārcērt uz pusēm, izņem smadzenes un nomazgā. Tad galvas puses liek verdošā ūdenī, uzvāra, noputo, pievieno notīrītas, sasmalcinātas garšsaknes, sāli, piparus, lauru lapas un vāra. Līdz ar galvas pusēm vāra mēli...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
pupinu , desas , sēņu zupa , lasis , vistas ,
Šodien vārda dienas svin:
Eiženija, Ženija



Noderēs
Sālītu lasi vakarā iepriekš iemērc aukstā ūdenī. Tad ūdeni nolej, gaļu smalki sakapā vai samaļ, samīca kopā ar aukstā ūdenī
Mazāku, smalki sakapātu sīpolu viegli apcep kantainos gabaliņos sagrieztā speķī, pieliek skābus kāpostus un sutina 2 1/2—3 stundas, pielejot pa
Vārītus makaronus sagriež apmēram 1 — 2 cm garos gabaliņos. Sēnes sagriež gabaliņos, šķiņķi sagriež kubveida gabaliņos un sajauc ar
Notīrītas zemenes (1kg) pārkaisa ar (600 gr.) cukuru, lai sasulojās. Nākamā dienā liek vārīties. Vāroties nosmeļ putas. Vāra apmēram 20
Gaļu nomazgā, iemērc pienā, patur 2 dienas, iespeķo, apkaisa ar sāli, bieži aplaistot cep krāsnī, pieber kadiķu ogas. Gatavam izņem
Sviestu sakuļ putās, pieliek berztu sieru, berztu maizi un olu dzeltenumus, mīklu krietni sakuļ, tad piejauc putās sakultus olbaltumus. Ar
Reņģes iztīra, nomazgā, priekš cepšanas nedaudz apsala. Iemērc miltos, cep karstā sviestā gaiši dzeltenas, sakārto uz trauka, pārlej karstu sviestu,

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO