Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Vārīti gaļas ēdieni Nākošā »

Pīle ar bietēm

Sastāvdaļas: Jauna pīle, glāze skāba krējuma, ola, 1 kg biešu, lauru lapa, pipari, ķimenes, pētersīļa sakne.

Gatavošana:

Labi notīrītu, sagatavotu pīli sadala glītos gabalos un liek vārīties apmēram ar 1 l ūdens, pieliekot lauru lapu, pētersīļa sakni, piparus un naža galu ķimeņu. Dienu iepriekš novārītas, nomizotas bietes sagriež šķēlēs un pieliek gandrīz gatavai pīlei, pēc tam gaļu izsutina mīkstu. Kad galdā jāpasniedz, buljonu samaisa ar krējumu un olas dzeltenumu, ja vajadzīgs, arī pievieno etiķi un cukuru. Ēdienu pasniedz galdā ar griķu biezputru, bet var arī pasniegt ar novārītiem, sausiem kartupeļiem.

Pagatavosanas sarezgītība
Sarežģīti
Kopējās izmaksas
Augstas
Kaloriju līmenis
Vidējs
Pagatavošanas laiks
Augsts
Pievienots: 2011-03-19
Recepte apskatīta: vairāk kā 1000reižu



Pievienoja: Birutiņa
Rīki
mailmailmailmailprinter
Dalīties ar recepti
Vai Jūs uzskatāt šo recepti par noderīgu?

Receptes reitings
4.15/26
Atstāt vērtējumu receptei

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
Olu kūkas , biezeņ , šķiņķis , gaļas kotletes , rabarberu ,
Šodien vārda dienas svin:
Junora, Anšlavs



Noderēs
Sviestu ar cukuru, vaniļu vai citronu un olām saputo, līdz cukurs izkusis un masa gaišā krāsā. Tad pievieno ūdenī izšķīdinātu
Gurķus nomizo, pārgriež gareniski uz pusēm un sagriež strēmelītēs, Ābolus nomizo, atbrīvo no serdes un sagriež šķēlītēs. Burkānus un kolrābjus
Notīrītu zandartu veselu vai sadalītu liek katlā, pārlej ūdeni, pievieno garšsaknes( pētersīļus, burkānus, sīpolus), garšvielas, sāli un vāra, līdz tas
Sīpolu nomizo, smalki sagriež, sviestā satvaiko, pieliek tomātu biezeni, satvaikotus kāpostus, nedaudz sāls, cukura, maisot uzkarsē. Gaļu noņem no kauliem,
Kartupeļus notīra, novāra, nosusina un sastrādā masā. Spinātu lapas ar mazu ūdens un taukvielu piedevu sautē, tad izberž caur sietu
Krējumam pievieno sarīvētu sieru, citronu sulu, sāli un. samaisa.
Ar receptē doto produktu daudzumu var piepildīt apmēram 3 litru burku. Sēnes novāra, nomazgā aukstā ūdenī un iepilda dezinficētā burkā,

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO