Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

« Iepriekšējā Vārīti gaļas ēdieni Nākošā »

Vārīts dūmots šķiņķis

Sastāvdaļas: 300 g. cūkas šķiņķa, 20 g. sīpolu, 20 g. burkānu, 10 g. pētersīļu.

Gatavošana:

Dūmotu cūkas šķiņķi liek aukstā ūdenī, uzvāra, pievieno sagrieztus sīpolus, burkānus, pētersīļus un vāra katlā, apsedzot ar vāku, uz lēnas uguns 3-4 stundas, Tad izņem no ūdens, sagriež šķēlēs, sakārto traukā un pasniedz ar tomātu mērci, vārītiem kartupeļiem, sautētiem skābētiem kāpostiem. Vārītu dūmotu cūkas šķiņķi pasniedz arī atdzesētu ar sviestmaizi, dārzeņu sālātiem vai mārrutkiem.

Pievienots: 2010-07-28
Recepte apskatīta: vairāk kā 1000reižu



Rīki
mailmailmailmailprinter
Dalīties ar recepti
Vai Jūs uzskatāt šo recepti par noderīgu?

Receptes reitings
4.29/24
Atstāt vērtējumu receptei

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
pīrāgs , Kartupeļu biezenis , biezpiena , ķīselis , bruklenu ,
Šodien vārda dienas svin:
Glorija, Banga



Noderēs
Gatavas olas izdur ar formu, uzliek uz restētām un labi ievircotām tomātu pusītēm un sakārto aploka veidā uz apaļas plates.
Jaunajiem kartupeļiem ar stingru suku noberž miziņu, vāra karstā ūdenī, kam pievienota sāls (1l ūdens, 1 tējkarote sāls). Kad kartupeļi
Kartupeļus nomizo, noskalo, un uz smalkās sakņu rīves sarīvē. Sarīvētiem kartupeļiem nospiež sulu, pārlej verdošu pienu un samaisa. Pēc tam
Šašliks
Gaļu (muguras vai ciskas mīkstumu) atdala no plēvēm, taukiem un sagriez kvadrātiņos vai kubiņos. Pec tam gaļu liek kārtām fajansa
Izceptu un atdzesētu plāksni pārgriez uz pusēm ieziež sagatavotu sāļo sviesta krēmu. Sviestu saputo, pievieno sīki sasmalcinātu vai samaltu šķiņķi.
Makaronus vāra sālsūdenī mīkstus, ūdeni nokāš. Kūpinātas reņģes iztīra, sadala gabaliņos un sajauc ar sasmalcinātiem, sviestā apceptiem sīpoliem, novārītiem makaroniem.
Notīrītus jaunos burkānus, sparģeļus un zirnīšus izvāra mīkstus mazsālītā ūdenī, labi uzmanot, lai tie nesavārītos. Sparģeļi salaužami gabaliņos. Izsutinātos dārzeņus

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO