Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

« Iepriekšējā Vārīti gaļas ēdieni Nākošā »

Cīsiņi vai sardeles ar skābētiem kāpostiem

Sastāvdaļas: 100 g cīsiņu vai sardeļu

Gatavošana:

Cīsiņus vai sardeles liek karstā ūdenī un vāra, cīsiņus 3-5 minūtes, sardeles 5-10 minūtes. Ilgi nevārīt, jo desiņas saplaisās. Pēc tam desiņas liek dziļākā traukā, pārlej ar ūdeni, kurā desiņas vārītas, un pasniedz ar sautētiem skābiem kāpostiem vai kartupeļu biezeni un tomātu mērci.

Pievienots: 2010-07-28
Recepte apskatīta: vairāk kā 1000reižu



Rīki
mailmailmailmailprinter
Dalīties ar recepti
Vai Jūs uzskatāt šo recepti par noderīgu?

Receptes reitings
4.00/22
Atstāt vērtējumu receptei

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
putra , kotlete , putraimi , pilditas olas , Dārzeņu salāti ,
Šodien vārda dienas svin:
Hermīne, Estere



Noderēs
5 pers. 12 olas, veģis, 1/8 l piena, 3 karotes svieta, 3—4 sardeles, 2—3 karotes skāba krējuma, karote berztas maizes.
Sarīvētajiem kartupeļiem nospiež sulu, masai pieliek biezpienu, olu, krējumu, sāli un ar miltainām rokām veido apaļas vai iegarenas klimpas. Verdošā
Galda maizi sagriež šķēlēs, apcepj iebrūnu sviestā, jēlo šķiņķi sakapā, sajauc ar jēlu olu, saldu krējumu un pipariem, un uzziež
Kāpostus uz rīves sarīvē skaidiņās, pievieno mazliet sāls, bļodiņā ar stampiņu saspaida, pievieno smalki sarīvētu ķiploku un skaidās sarīvētu ābolu.
Sviestu ar cukuru, vaniļu puto, pieliek pa vienam olu dzeltenumam un puto, līdz cukurs izkusis. Saputotai masai pievieno skābu krējumu,
Uzliek 1 l ūdens ar cukuru un sadrupinātiem sausiņiem un vāra apm. l/2 st., pieliek notīrītas, sašķaidītas zemenes, vēl pavāra
Nozvīņotu lasi uzšķērž pirksta garumā tuvu lejpus galvai vēdera pusē un rūpīgi iztīra, pēc kam veselu ieliek līdz pusei ar

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO