Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Gaļas ēdieni :: Vārīti gaļas ēdieni

Vārīti gaļas ēdieni

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Vārīta liellopa gaļa ar dārzeņiem 4.33

Gaļu sadala gabalos, liek verdošā ūdenī, uzvāra, nosmeļ putas, pievieno sīpolus, pētersīļus, selerijas, sāli, piparus, lauru lapas. Kad gaļa pusmīksta, pievieno notirītus, nesadalītus burkānus, kāļus, uz pusēm sagrieztu kāpostu galviņu un vāra, līdz gaļa un...Skatīt recepti

Vārīta sivēna gaļa 4.03

Sivēna gaļu sadala gabalos, liek verdošā ūdenī, uzvāra, nosmeļ putas, pievieno sīpolus, burkānus, pētersīļus, sāli, piparus, lauru lapas un uz lēnas liesmas vāra. Kad gaļa mīksta, to no vārāmā ūdens izņem, sakārto traukā un pasniedz...Skatīt recepti

Vārīts dūmots šķiņķis 4.29

Dūmotu cūkas šķiņķi liek aukstā ūdenī, uzvāra, pievieno sagrieztus sīpolus, burkānus, pētersīļus un vāra katlā, apsedzot ar vāku, uz lēnas uguns 3-4 stundas, Tad izņem no ūdens, sagriež šķēlēs, sakārto traukā un pasniedz ar tomātu...Skatīt recepti

Cīsiņi vai sardeles ar skābētiem kāpostiem 4.00

Cīsiņus vai sardeles liek karstā ūdenī un vāra, cīsiņus 3-5 minūtes, sardeles 5-10 minūtes. Ilgi nevārīt, jo desiņas saplaisās. Pēc tam desiņas liek dziļākā traukā, pārlej ar ūdeni, kurā desiņas vārītas, un pasniedz ar sautētiem...Skatīt recepti

Vārīta vista ar dārzeņiem 4.32

Nesadalītu vai uz pusēm pārdalitu vistu liek verdošā ūdenī, pieliek garšsaknes, sāli un vāra, līdz gatava. Tad no šķidruma izņem, sadala gabalos, sakārto traukā un pasniedz ar balto mērci un olām, vārītiem dārzeņiem un kartupeļiem,...Skatīt recepti

Vārīta mēle 4.41

Liellopa, cūkas vai teļa mēli iesāla( sāls,cukurs un salpetris ) 10 - 12 stundas. Tad liek verdošā ūdenī, pievieno garšsaknes, lauru lapas, piparus, sāli un uz lēnas uguns vāra mīkstu. Izvārītās mēles 5-10 minūtes iemērc...Skatīt recepti

Maltas gaļas lodītes 4.20

No maltas gaļas masas ar aukstā ūdenī slapinātām rokām izveido apaļas lodītes, apviļā miltos un apcep sakarsētos taukos. Pēc tam liek sautējamā katliņā 2-3 kārtas, pārlej tomātu mērci un sautē gatavas. Gaļas lodītes ar mērci...Skatīt recepti

Malta sivēna rulāde 4.19

2 kg sivēna gaļas (pleca gabals ar visu ādu), 1 tējkarote salpetra, 1 tējkarote cukura, sāls, 6 olas, pipari, muskata rieksts, 100 gr baltmaizes, 100 gr krējuma, 100 gr sviesta.

Gaļu nomazgā, atdala no ādas,...Skatīt recepti

Sivēns pildīts 4.00

Sivēnu notīra, nomazgā, ādu nogriež, gaļu noņem no kauliem, sagriež mazos gabaliņos, apsala 24 stundas ar sāli, samaļ 2 reizes, pieliek izkausētu sviestu, piparus, krējumu, olas. pierīvē muskatriestu, visu kopā labi samīca, iepilda sivēnā, iepriekš...Skatīt recepti

Saldēts sivēns 4.00

Gaļu uzliek ar aukstu ūdeni vārīt, līdz ko uzvārās, nolej ar visām putām. Uzliek ar jaunu ūdeni, pieliek vircas, sīpolu, sāli. vāra uz lēnas uguns, kamēr mīksta. Gaļu noliek vēsā vietā. Olu baltumus sakul ar...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
angļu gaumē , sviesta mīkla , galert , poļu , Brūkleņu ,
Šodien vārda dienas svin:
Jānis



Noderēs
Notīrītas karpas pārdala uz pusēm, izņem asakas un sagriež porciju gabaliņos. Tos pārkaisa ar sāli, apviļā miltos un cep margarīnā
Kaltētus augļus noskalo remdenā ūdeni, novāra ar ūdeni mīk­stus, izņem kauliņus, izberž caur sietiņu. Augļu biezeni sajauc ar cukuru, berztu
Ar gaļu, smalki sagrieztiem buljona zaļumiem un smaržīgiem pipariem izvāra spēcīgu gaļas buljonu, kurā novāra mīkstus kartupeļus. Kad ēdiens galdā
Nobriedušu rupjmaizi sagriež plānās šķēlēs, cepeškrāsnī izkaltē un pēc tam apbrūnina. Apbrūninātām maizes šķēlēm pārlej verdošu ūdeni - divas trešdaļas
Sviestu ar cukuru un citrona miziņu vai vaniļu puto, pieliek, pa vienai iemaisot, veselas olas un puto līdz cukurs izkusis,
Gurķi ar mārutkiem
Gurķus nomazgā, nomizo atdala sēklas un sagriež strēmelēs. Mārrutku saknes nomizo un arī sagriež strēmelēs. visus minētos komponentus saber traukā
Aknas un gaļu samaļ, pieliek izmērcētu, nospiestu baltmaizi, olas, sīpolus, sāli, samaļ otrreiz, pielej kausētu sviestu, skābu krējumu, izmaisa, liek

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO