Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Gaļas ēdieni :: Šašliks

Šašliks

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Šašliks 4.00

Šašliks

Gaļu (muguras vai ciskas mīkstumu) atdala no plēvēm, taukiem un sagriez kvadrātiņos vai kubiņos. Pec tam gaļu liek kārtām fajansa vai porcelāna traukā, pārkaisa sāli, piparus, sīki sagrieztus sipolusmun pārlaista etiķi vai citronskābi, citrona sulu....Skatīt recepti

Kaukāza šašliks (versija) 4.23

Kaukāza šašliks (versija)

Gaļu atdala no kaula, noņem plēves, sagriež plānās šķēlītēs, izdauza, liek traukā, apsala, ar kopā sajauktiem sīpoliem, pipariem un sāli, noliek vēsā vietā 24 stundas, cep karstā sviestā uz ātras uguns. Sakārto uz garenas bļodas,...Skatīt recepti

Šašliks upeņu marinādē 4.25

Šašliks upeņu marinādē

Gaļu sagriež sev tīkamos gabalos, sagriež šķēlēs sīpolus. Kad gaļa ar sīpoliem ir sajaukta, tad pievieno upenes (upenes maisot samīcīt). Ja nav upeņu var izmantot upeņu ievārījumu bet tad cukuru nevajag. Pievieno sāli, cukuru, etiķi....Skatīt recepti

Šašliks ar Hmeli - suneli 4.04

Šašliks ar Hmeli - suneli

Kakla karbonādi sagriež šašlikam apmēram divu triju pirkstu platuma kubikos un ievieto traukā, tad pievieno ripās grieztus sīpolus, pusi no tējkarotes hmelisuneli, pusi no tējkarotes sāls, tik pat cukura, 2 ēd. karotes etiķa un 100gr...Skatīt recepti

Šašliks ar majonēzi 4.00

Šašliks ar majonēzi

Gaļu šašlikam sagriež tīkamos gabalos (parasti divu pirkstu platumā) ievieto traukā, pievieno majonēzi, ripās grieztus sīpolus, nedaudz sāli un protams citas garšvielas (diles, pipari utt.) kas nu kuram patīk. Gatavo trauku ar šašliku novieto vēsā...Skatīt recepti

Vistas pusspārniņu šašliks. 4.90

Vistas pusspārniņu šašliks.

Ņem glāzi, ielej tajā augu eļļu, tad pievieno visas minētās garšvielas un tomātu pastu, kārtīgi sajauc. Noskalo un notecina vistas pusspārniņus, liek traukā un pārljej ar agrāk iejaukto glāzē marinādi. Visu pārmaisa, uzliek vāku un...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
kabacu , Sautēti burkāni , soļanka , Skabenu , pudiņš ,
Šodien vārda dienas svin:
Otīlija, Iveta



Noderēs
Ņem labi lielus bumbierus, nomizo, sagriež šķēlēs un izsutina mīkstus sviestā, vīnā , cukurā un ūdenī. Beigās pārlej krējumu.
Lasi nemazgā, bet noslauka ar mitru drānu, tad ar asu nazi griež gar muguras asaku līdz vēdara dobumam, izplūstošās asinis
Uz mīklas dēļa izsijātiem miltiem pievieno cukuru, saplucinātu sviestu, sakultu olu ar vaiļu, sāli, samaisa vienveidīgu mīklu un atdzesē. Sagatavoto
Jaunām dillēm noplūc lapiņas, gluži smalki sakapā un 10 min. vāra ar buljonu, sviestu un sāli. Tad pieliek cukuru, miltus,
Veģus sagriež mazos gabaliņos tiem pāri pārlej piena un olu maisījumu. Speķi sagriež mazos gabaliņos un sacep ar smalki sagrieztu
Valriekstu kodolus sakapā, sajauc ar pūdercukuru  un ar sakultu putu krējumu, pieliek arī nomērcētu, savārītu želeju. Krēmu iepilda ar aukstu ūdeni
Pupiņu pākstīm nogriež galiņus, novelk sānu dzīslas, tad pupiņu pākstis sālsūdenī izsautē mīkstas, uz sieta notecina visu šķidrumu. Biezpienu samaisa

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO