Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Gaļas ēdieni :: Ragū

Ragū

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Jēra ragū 4.10

Gaļu nomazgā, sagriež mazos gabaliņos, apkaisa ar sāli. apcep karstos taukos. Liek katliņā, pieliek sīpolu, uz pannas apceptu burkānu, sāli, piparus, vircas, tvaiko mīkstu. Mērci maisot vāra brūnu, kamēr atdalās tauki, pieber miltus, pielej buljonu,...Skatīt recepti

Baltais ragū 4.00

Vistas un teļa gaļu ar viruma zaļumiem un pipariem izvāra sālsūdenī mīkstu. Vistas aknas cep sviestā. Tad vārīto gaļu noloba no kauliem un līdz ar ceptajām vistas aknām sagriež mazos kantainos gabaliņos. Miltus gaiši apcep...Skatīt recepti

Teļa ragū 4.00

Sīpolus apcep sviestā gaiši brūnus, tad piejauc miltus un labi samaisa, pielej ūdeni un cepeša sulu, pieliek mazos gabaliņos sagrieztu skābu gurķi un garšvielas. Kad gurķis mīksts, mērcē uzsilda gabalu sagrieztu teļa cepeti, bet...Skatīt recepti

Teļa galvas ragū 4.07

Teļa galvu un sirdi izvāra labi mīkstu un sagriež mazos gabaliņos. Tad sviestā uzcep sīpolus, piejauc miltus un maisa uz uguns līdz tie brūni, pielej kādu lāsi viruma, kurā teļa galva vārījusies, un pievieno arī...Skatīt recepti

Vistas ragū ar vēžiem 4.00

Vistas ar viruma zaļumiem, sīpoliem un pipargraudiņiem izvāra sālsūdenī mīkstas, miltus gaiši apcep sviestā, klāt pielej 2 l nokāsta vistu viruma un tumē olu dzeltenumu un krējumu, pēc garšas klāt piemetot sāli un piparus. Mērcē...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
torte , šok , piena zupa , seņu mērce , kartupeļu klimpas ,
Šodien vārda dienas svin:
Leonīda, Leonīds



Noderēs
Sagatavotu mencu uzliek vārīties ar ūdeni, sāli, sīpoliem un pipargraudiņiem, pēc 15 min. to izņem, laukā, nodīrā, atdzisušu izasako, smalki
Kartupeļus nomizo, sagriež plānās šķēlītēs vai stienīšos. Sīpolu sasmalcina. Sautējamā katlā vai dziļā pannā taukvielā sacep sīpolu, liek kartupeļus, pielej
Garšsakņu un garšvielu sālsūdenī novāra liellopu gaļu. Atdzesētu sagriež garenos gabaliņos un pievieno tos šķēlītēs sagrieztiem vārītiem kartupeļiem un gurķiem.
Kartupeļus sagriež stienīšos, sīpolu sacep taukvielās, pievieno miltus, maisot apcep, tad pielej tomātu biezeni un krējumu, uzvāra, verdošo mērci pārlej
Speķi sagriež sīkos kumosiņos, sīpolu sasmalcina un kopā sacep, tad pievieno nomazgātas, nosusinātas un sagrieztas baravikas, rudmieses, gailenes vai novārītas
Nomizotus kartupeļus novāra sālsūdenī, nokāš, nosusina. Sīpolus sasmalcina un taukvielā sacep, pielej krējumu, pieliek sāli, sakapātus zaļumus, uzvāra un pārlej
Nomizotus kartupeļus sagriež stienīšos vai šķēlītēs, tīrā drānā nosusina, liek pannā vai sautējamā katlā sakarsētās taukvielās un apmaisot cep, pievieno

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO