Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Gaļas ēdieni :: Pudiņš

Pudiņš

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Putna gaļas pudiņš 4.22

Vārīta putna gaļu izmaļ kopā ar pienā izmērcētu baltmaizi, iemaisa olu dzeltenumus, garšvielas, pēdējos pievieno saputotus olu baltumus. Masu liek ietaukotā veidnē, to ievieto cepeškrāsnī vai karsta ūdens peldē, cep vai vāra 0,5—1 stundu.

Meža putnu pudiņš 4.28

Irbes notīra, nosvilina, iztīra, nomazgā, sašuj kājas, apcep karstā sviestā, tvaiko mīkstas, pamazām pielejot nedaudz ūdens. Izgriež fileju, izmaļ 2 reizes caur mašīnu, pieliek sakultas olas, krējumu, sāli, izmaisa, liek sagatavotā vārāmā formā. Vāra ūdens...Skatīt recepti

Vērša gaļas pudiņš 4.32

Gaļu samaļ, pieliek izmērcētu, nospiestu baltmaizi, olas, sīpolu, sāļi, piparus. Samaļ, pielej buljonu pēc vajadzības, kausētu sviestu, skābu krējumu, izmaisa. Liek ar sviestu izsmērētā formā, pārkaisa ar rīvmaizi, cep ap 30 min. Pasniedz ar vārītiem...Skatīt recepti

Vērša aknu pudiņš 4.26

Aknas un gaļu samaļ, pieliek izmērcētu, nospiestu baltmaizi, olas, sīpolus, sāli, samaļ otrreiz, pielej kausētu sviestu, skābu krējumu, izmaisa, liek formā, cep apmēram 40 minūtes. Pasniedz ar krējuma mērci pie vārītiem kartupeļiem.

...Skatīt recepti

Teļa gaļas pudiņš 4.17

Gaļu samaļ, pieliek izmērcētu, nospiestu baltmaizi, olas, piparus, sarīvētu sīpolu, sāli. vēl reiz samaļ, pielej kausētu sviestu, krējumu. Tad ar karoti labi samaisa, liek izsmērētā formā, virsu nokaisa ar rīvmaizi, uzliek mazas sviesta piciņas, cep...Skatīt recepti

Teļa aknu pudiņš 4.25

Baltmaizi izmērcē, gaļu un aknas samaļ, pieliek izmērcētu, nospiestu baltmaizi, sīpolu, sāli, olas, piparus, vēl reiz samaļ, pieliek kausētu sviestu, skābu krējumu, pēc garšas sāli, visu samaisa, liek ar sviestu izsmērētā formā, virsu nokaisa ar...Skatīt recepti

Rīsu pudiņš ar vēžiem 4.07

Vēžus uzliek vārīties ar stipri sālītu verdošu ūdeni, vāra 15 min., izloba spīļu un ļipu gaļu, čaulas un atliekas smalki sagrūž, no tām pagatavo vēžu sviestu. Rīsus vairākos ūdeņos noskalo, noplaucē, ar sāli izvāra buljonā...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
kokteiļi , griķu , mērce , kāpostu sacepums , ar burkāniem ,
Šodien vārda dienas svin:
Hermīne, Estere



Noderēs
No vistas kauliem vāra buljonu, izkāš. Buljonā liek ar roboto sakņu nazīti kubiņos sagrieztus burkānus un vāra, līdz tie
Žāvētas gaļas gabalu vāra, vārīšanas beigu posmā pievieno notīrītas saknes, garšvielas. Gatavo gaļu izņem. Kad saknes mīkstas, pieliek zirnīšus, uzvara,
Sagatavotās butes apviļā miltos sakuļ olā, ar sāli un ūdeni, beidzot berztā baltmaizē un 5 - 8 min. cep sviestā
Olu dzeltenumu kādu 1/4 st. kuļ ar cukuru. Madeiru sakarsē, pieliek sviestu un sakulto olu dzeltenumu, ko vairs nedrīkst uzvārīt,
Skābētiem kāpostiem pārkaisa cukuru, pievieno skābu krējumu, samaisa un sakārto traukā. Uzturvērtība: olbaltumvielas 1,7 g, taukvielas 14,1 g, ogļhidrāti 14,2 g,
Skābēšanai noderīgi tādi tomāti, kas beiguši augt un zaudējuši zaļo krāsu, kļuvuši bāli sārti vai sārti. Nav ieteicams skābēt pilnīgi
Malto gaļu samaisa ar masā sastrādātiem vārītiem kartupeļiem, pievieno taukvielās seceptus sīpolus, sarīvētu ķiploku, piparus, sāli. Masu pilda labi iztīrītās

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO