Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Gaļas ēdieni :: Plovs

Plovs

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Uzbeku plovs 4.53

Uzbeku plovs

Rīsus nomazgā un iemērc ūdenī uz apmēram 20 min. Pannā ielej eļļu un kārtīgi izsilda, līdz eļļa sakarsusi pievieno smalki grieztus sīpolus un cep, kamēr sīpoli top viegli brūni. Pievieno no dzīslojuma attīrītu, kubiņos grieztu...Skatīt recepti

Mājas plovs 4.56

Katliņā izkausē un uzsilda sviestu, liek kubikos grieztu gaļu un cep apmēram 15-20 min, līdz gaļa gandrīz gatava, tad pievieno notīrītus, sarīvētus burkānus ar smalki grieztu sīpolu un uz vidējas uguns cep, ik pa laikam...Skatīt recepti

Truša gaļas plovs 4.00

Truša gaļu sagriež nelielos gabaliņos, liek marinādē (1l ūdens, 1ēd. k. sāls 1.ēd. k. cukurs, 5 ēd. k. etiķa) un patur pāris stundu, tad gaļu no marinādes izņem, nosusina un sakarsētā taukvielā apcep brūnu.

Kārtīgi noskalotus...Skatīt recepti

Plovs tatāru gaumē 4.00

Plovs tatāru gaumē

Rīsus mazgā un atstāj ūdenī nedaudz pamirkt, mizo un griež sīpolus gredzenos, nomazgā un nomizo burkānus un griež strēmelēs. Sagriež jēra gaļu 2-4cm gabalos.

Silda katlu un lej tajā saulespuķu eļļu, nedaudz uzkarsē, liek sagrieztos sīpolus...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
senu , skābēšana , uzpūtenis , cukas gala , veltnīši ,
Šodien vārda dienas svin:
Junora, Anšlavs



Noderēs
Pannā izkausē sviestu un apmaisot pievieno miltus, sacep līdz milti kļūš gaiši dzelteni, pannu noņem no liesmas, pa lēni pielej
Notīrītas sarkano kāposta galviņas sagriež smalkās strēmelītēs, uzliek vārīties ar 2,5 l auksta ūdens un sāls un novāra mīkstus. Lieko
Notīrītus zaļumus, puravu, skābenes un salātlapas noplaucē lielākā traukā ar verdošu ūdeni un nospaida. 30 g sviesta apcep ar miltiem,
Tomātu sulu salej katliņa un leni vāra. Visas dotās garšvielas iesien marles maisiņā (sīki sagrieztus ķiplokus, sarīvētu muskatriekstu).
Ar mizu novārītus kartupeļus vēl karstus nomizo, atdzesē un sagriež kubveida gabaliņos. Sasmalcinātiem kartupeļiem pievieno majonēzi ar skābu krējumu, samaisa,
Putraimus noskalo, pārlej ar karstu ūdeni un vāra. Kartupeļus notīra, sagriež nelielos gabaliņos un pievieno pusmīkstiem putraimiem. Biezputru turpina vārīt
Kartupeļu masā iemaisa pienu, olu dzeltenumus, sāli, rīvētu sieru un miltus. Olu baltumus sakuļ stingrās putās un iecilā mīklā. Sakarsētās

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO