Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Gaļas ēdieni :: Šniceles

Šniceles

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Vērša šnicele 4.82

Gaļai noņem taukus, plēves. Gaļu sagriež glītās šķēlēs, izdauza, apkaisa ar sāli, cep karstā sviestā abas puses viegli brūnas, noņem uz lēnākas uguns, lai izkarst. Nocep vēršacis, šniceli, sakārto uz garena trauka, pārlej karstu sviestu....Skatīt recepti

Diplomātu šnicele 4.13

Gaļai noņem plēves, sagriež glītās šķēlēs (pret šķiedrām), izdauza, iemērc miltos, ar sāli sakultā olā, rīvmaizē, karstos taukos apcep pusgatavas, karstā sviestā cep gatavas. Šniceles sakārto uz garenas bļodas, pārlej karstu sviestu. Šnicelei uzliek vidū...Skatīt recepti

Parīzes šnicele 4.12

Gaļu nomazgā, atdala no kaula, noņem plēves, sagriež glītās šķēlēs (pret šķiedrām), izdauza, apkaisa ar sāli, cep karstā sviestā gaiši brūnas. Olas sakuļ ar sāli, pielej pienu, izmaisa, sadala četrās vai piecās daļās, izcep plānas...Skatīt recepti

Vīnes šnicele 4.21

Gaļu nomazgā, atdala, sagriež pret šķiedrām glītās šķēlēs, izdauza, iemērc ar sāli miltos sakultā olā, rīvmaizē, cep karstos taukos abas puses brūnas. Sakārto uz garenas bļodas, pārlej karstu sviestu, uz katras šniceles uzliek citrona šķēlīti,...Skatīt recepti

Prāgas šnicele 4.36

Teļa gurnu atdala, noņem plēves, sagriež pret šķiedrām glītās šķēlēs, izdauza, iemērc ar sāli miltos sakultā olā, rīvmaizē, apcep karstos taukos brūnas, sviestā cep gatavas. Izcep olu maisījumu. Šniceles sakārto traukā, uz katras uzliek...Skatīt recepti

Beļģijas šnicele 4.24

Gaļai noņem plēves, sagriež glītās šķēlēs, izdauza, iemērc miltos, ar sāli sakultā olā, rīvmaizē, sviestā cep gatavas. Sacep olas. Šniceles sakārto uz uz trauka, virsū uzliek olas, pārlej karstu sviestu, olai katrā...Skatīt recepti

Holandiešu šnicele 4.12

Gurnu atdala no kaula, noņem plēves, sagriež šķēlēs, izdauza abas puses, apkaisa ar sāli, iemērc miltos, sakultā olā. rīvmaizē, karstos taukos uz ātras uguns cep gaiši brūnas, sakārto traukā, pārlej ar karstu sviestu. Maizīti...Skatīt recepti

Šnicele 4.25

Teļa gurna mīkstumu sagriež glītās šķēlēs , izdauza, iemērc miltos, ar sāli sakultā olā, rīvmaizē, cep karstos, taukos abas puses brūnas, sviestā izkarsē. Šniceles sakārto uz trauka, pārlej karstu sviestu.

...Skatīt recepti

Paprika šnicele 4.21

Teļa gurnu nomazgā, atdala, noņem plēves, muskuļainos gabalus sagriež pret šķiedrām glītās šķēlēs, izdauza, uzkaisa sāli, iemērc miltos, sakultā olā, rīvmaizē, cep karstā sviestā abas puses brūnas. Sviestā ieber miltus, pieliek papriku, pieliek tomātus, pielej...Skatīt recepti

Šnicele ar tomatu biezeni un olām 4.17

Gaļai noņem plēves, sagriež pret šķiedrām glītās šķēlēs, izdauza, uzkaisa sāli, cep karstā sviestā abas puses brūnas. Sviestā ieber miltus, pielej buljonu, uzvāra, izkāš, pielej tomātu biezeni, krējumu, uzkarsē. Sacep olas. Visu novieto traukā.

...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
cepta , Siera maizītes , kartupelu biezeni , Zivs , gurķu salāti ,
Šodien vārda dienas svin:
Leonīda, Leonīds



Noderēs
Nomērcētās un notīrītās siļķēs apsmerē ar planu sinepju kartiņu, ieliek mazu skāba gurķa šķēlīti un sarullē, aizspraužot ar krustnagliņām. Uzvāra
Nomazgātus, notīrītus, gabaliņos sagrieztus burkānus, sasmalcinātus kāpostus un iepriekš brūngani apceptus sīpolus liek karstā ūdenī un aizvākotā traukā sautē, tad
Ābolus un bumbierus ar mizu sagriež plānās, mazās šķēlītēs vai saēvelē skaidiņās, pārkaisa cukuru un samaisa. Tad pievieno skābu krējumu,
Svaigas vai kaltētas ābolu mizas pārlej ar ūdeni, uzvāra un patur dažas stundas, lai ievelkas, tad nokāš. Ja maz skābuma,
Pupiņas samaļ, samaisa ar kartupeļiem, olu dzeltenumu sakapātiem garšaugiem, pieliek sāli. No masas izveido veltnīšus, tos apviļā pussakultā ar ūdeni
Gaļu nedaudz apdauza, sagriež gabalos, apcep, katliņā tvaiko, pārlejot pannas atvārījumu. Burkānus, sīpolus, līdz ar gaļu apcep. Mērci savāra brūnu,
Pie jēla olu dzeltenuma ik pēc 5 min. piepilina pa pilienam gaida eļļas un maisa kādu stundu, līdz mērce bieza.

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO