Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Gaļas ēdieni :: Medijumi

Medijumi

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Mednis aukstā veidā 4.10

Noplūc spalvas, nosvilina, iztīra iekšas, putnam sašuj kājas, apcep sviestā, pārlej pannas atvārījumu un tvaiko, kamēr mīksts. Mērci savāra, kamēr brūna un atdalās tauki, taukus nolej. Želatīnu izmērcē aukstā ūdenī, nospiež, tad pievieno pie...Skatīt recepti

Rubeņi aukstā veidā 4.21

Rubeņiem nogriež spārnus, noņem asti un kaklu ar krūti. Astē, galvā un spārnos iesprauž noasinātus kociņus un pagaidām noliek. Rubeņus noplūc, izņem iekšas, nosvilina mazās spalviņas. Sašuj teteram kājas, lai turētos stingri kopā. Ierīvē...Skatīt recepti

Meža pīle 4.25

Pīles notīra, iztīra iekšas, nomazgā, tad nosvilina mazās spalviņas un sašuj. Sviestā apcep brūnas, tvaiko katliņā, mazā zupiņā mīkstas. Aukstas sadala ar visiem kauliem, vēlams sakārtot pēc iespējas tā, lai izskatītos veselas. Pārsaldē ar brūno...Skatīt recepti

Irbītes 4.24

Irbītēm nogriež spārnus un galvu ar visu kaklu. Noplaucē karstā ūdenī spalvas, iztīra iekšas, apsvilina, nomazgā un sašuj. Apcep uz pannas sviestā, tad saliek katliņā, pielej nedaudz ūdens, tvaiko kamēr mīkstas. No mērces var pagatavt...Skatīt recepti

Irbes želejā 4.23

Irbes notīra, nomazgā, krūtīm apsien plānas šķēlītes speķa, apcep taukos vai sviestā, sutina mazā buljonā mīkstas 1—1,5 stundu. Aukstām irbēm noņem speķi, gaļu atgriež no kauliem, iekārto izskalotā formā, starpa liek pa kārtai novārītu, sagrieztu...Skatīt recepti

Zosu cepetis 1 4.04

Zosi notīra, nomazgā, iegriež sānos un iesprauž kājas, ierīvē ar sāli, liek uz pannas, pielej ūdeni, cep krāsni apgrozot mīkstu. No mērces pagatavo aspiku. Zosij atgriež fileju, sagriež ieslīpi, atliek atpakaļ un nosaldē ar aspiku....Skatīt recepti

Zosu cepetis 2 4.21

Zosi notīra, nogriež kājas, spārnus un kaklu, iegriež sānos pie kājām mīksto ādiņu. Ierīvē ar sāli, liek uz pannas, uzlej nedaudz ūdens, cep apgrozot krāsnī, kamēr mīksta, tad novieto vēsā vietā. No brūnumiem, kur zoss...Skatīt recepti

Zosu rulāde žāvēta 4.24

Notīrītu zosi pārgriež uz pusēm, izņem kaulus. Cukuru, sāli un salpetri sajauc kopā un no visām pusēm ierīvē zosi, saliek traukā, noslogo, noliek vēsā vietā, sāla 2 - 4 dienas. Noskalo lieko sāli. sarullē, sašuj...Skatīt recepti

Tītara cepetis 4.22

Tītaru notīra, nomazgā, iztīra iekšas, nogriež kaklu un kājas, sašuj, ierīvē ar sāli. Uz pannas karstā sviestā liek tītaru, pielej nedaudz ūdeni, cep gatavu no mērces pagatavo aspiku. Kad atdzisis, griež uz pusēm, izcērt muguras...Skatīt recepti

Cepta vista daļās 4.17

Vistu notīra, nomazgā, apsvilina mazās spalviņas, sašuj un ierīvē ar sāli. Uz pannas karstā sviestā liek vistu, pielej ūdeni, aplaistot un apgrozot cep krāsnī mīkstas. Kad vista atdzisusi, pārcērt vidū pušu, izcērt mugurkaulu, atņem gurniņu,...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
kabaču , biete , sēņu zupa , puravi , vistas gaļa ,
Šodien vārda dienas svin:
Made, Irbe



Noderēs
No sēklām atbrīvotas paprikas pākstis sagriež šķēlītēs. Pārkaisa ar rīvmaizi, pieber sāli un piparus pēc garšas un visu sajauc ar
Rīsus savāra biezus, sajauc ar berztu sieru un olu dzeltenumu. Gaļu sagriež šķēlēs, apsutina 30 gr sviesta, apliek ar rīsiem,
Ceturto daļu miltu kā parastajai lapmīklai apstrādā ar sviestu, un mīklu noliek aukstā vietā. Pārējos miltus ar sāli, citronsulu un
Vārītus makaronus sagriež apmēram 1 — 2 cm garos gabaliņos. Sēnes sagriež gabaliņos, šķiņķi sagriež kubveida gabaliņos un sajauc ar
Olu dzeltenumu ar cukuru, norīvētu citrona miziņu saputo, līdz cukurs izkusis. Tad pievieno citrona sulu, aukstā ūdenī uzbriedinātu un izšķīdinātu
Olas, pienu, miltus un sāli krietni sakuļ, tad liek pa karotei rupjā sietiņā un lēnām maisa, tā ka atsevišķie pilieni
Pagatavo kartupeļu biezeni tam pielej svaigu burkānu, tomātu vai biešu sulu. Sulas daudzums biezenī atkarīgs no sulas koncentrācijas un vēlamās

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO