Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

« Iepriekšējā Kotletes Nākošā »

Liellopa un cūkas gaļas kotletes

Sastāvdaļas: 75 g liellopa gaļas, 50 g cūkas gaļas, 25 g baltmaizes, 10 g sīpolu, 30 g ūdens, 10 g rīvmaizes, 10 g tauku, sāls

Gatavošana:

Gatavo tāpat kā liellopa gaļas kotletes.

Pievienots: 2010-08-07
Recepte apskatīta: vairāk kā 1000reižu



Rīki
mailmailmailmailprinter
Dalīties ar recepti
Vai Jūs uzskatāt šo recepti par noderīgu?

Receptes reitings
4.19/21
Atstāt vērtējumu receptei

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
biezenis , seņu mērce , sviesta mīkla , aveņu , griķu ,
Šodien vārda dienas svin:
Liza, Līze, Elizabete, Betija



Noderēs
Marinādei uz 3L burku 1,5 litri ūdens, 3 ēdamkarotes sāls, 3 ēdamkarotes cukurs, 3 ēdamkarotes etiķa esence Gurķus gatavo ar trīsreizēju
Ar miltiem, smalki sakapātiem vērša taukiem, ūdeni un sāli iemīca mīklu, tik ilgi mīca ar rokām uz dēļa, līdz
Sausiņus salauza un pārlej ar karstu pienu. Sviestu samaisa ar cukuru, olu dzeltenumiem, masā sastrādātiem izmērcētajiem sausiņiem. Olu baltumus sakuļ
Jaunām dillēm noplūc lapiņas, gluži smalki sakapā un 10 min. vāra ar buljonu, sviestu un sāli. Tad pieliek cukuru, miltus,
Labu, no cīpslām atdalītu gaļas mīkstumu griež mazos gabaliņos, liek ietaukotā veidnē, pārlej ar skāba krējuma, sasmalcinātu piparu un sīpolu
Krējumu sakuļ putās un sajauc ar olu dzeltenumu, rumu, miltiem un putās sakultu olbaltumu. Šī mīkla sevišķi noder augļus mīklas
Sīpolus sagriež, sasmalcina, cepampanā vai katliņā sakarsētā eļļā apcep, pievieno tīrītus, sarīvētus burkānus, selerijas un rupji sagrieztus kāpostus. Dārzeņus apcep,

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO