Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Gaļas ēdieni :: Kotletes

Kotletes

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Putna gaļas kotletes 4.11

No kauliem atbrīvotu putna gaļu izmaļ 2 reizes kopā ar sīpolu, izmērcētu baltmaizi. Masai pievieno olu, sāli, piparus vai sarīvētu muskatriekstu, sakapātus pētersīļu zaļumus. No sastrādātās masas veido apaļas vai iegarenas kotletītes, apviļā rīvmaizē, cep...Skatīt recepti

Kijevas kotletes 4.24

No kauliem atbrīvotu putna gaļu izmaļ 2 reizes kopā ar sīpolu, izmērcētu baltmaizi. Masai pievieno olu, sāli, piparus vai sarīvētu muskatriekstu, sakapātus pētersīļu zaļumus. No sastrādātās masas veido apaļas vai iegarenas kotletītes, katram vidū iespiež...Skatīt recepti

Truša gaļas kotletes 4.26

Gaļas mīkstumu samaļ, pievienojot krējumā izmērcētu baltmaizi, sāli, piparus, kausētu sviestu. Sastrādā vijīgu masu, no tās veido kotletītes, apviļā rīvmaizē, cep sakarsētā sviestā, pasniedz ar dārzeņu piedevām, mērci.

...Skatīt recepti

Liellopa gaļas kotletes 4.31

Liellopa gaļas mīkstumu sagriež gabaliņos un samaļ gaļas mašīnā. Pēc tam pievieno ūdenī izmērcētu baltmaizi, sasmalcinātus sīpolus un vēlreiz samaļ. Samaltai gaļai pieliek sāli, atlikušo ūdeni un samaisa, līdz gaļa uzbriedusi, saistoša. Tad gaļas masu...Skatīt recepti

Liellopa un cūkas gaļas kotletes 4.19

Gatavo tāpat kā liellopa gaļas kotletes.

...Skatīt recepti

Vistas kotletes 4.25

Vistas gaļu atdala no kauliem un gaļas mašīnā 2 reizes samaļ kopā ar pienā izmērcētu baltmaizi, pievieno izkausētu sviestu, olu, sāli un samaisa. Tad veido kotletes, apviļā rīvmaizē un cep. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, krējuma...Skatīt recepti

Napoleona kroketes 4.21

Miltus iemīca ar pienu, klāt pieliek sviestu, un vāra tik ilgi, līdz mīkla no katla atlīp, tad mīklai ļauj atdzist. Sālītu, vārītu mēli un cieti novārītas olas sagriež mazos gabaliņos, sajauc ar smalki sagrieztām svaigām...Skatīt recepti

Siera kroketes 4.10

Saldā pienā iemīca miltus ar sviestu un maisa uz uguns tik ilgi, līdz mīkla no katla atlīp, tad mīklai vēl siltai klāt piejauc berztu sieru un piparus, un kad tā atdzisusi, stipri kuļot piejauc olu...Skatīt recepti

Šķiņķa kroketes 4.22

Jēlu vai vārītu šķiņķi divas reizes izlaiž cauri maltuvei (vai arī smalki sakapā) un samīca ar izkausētu sviestu, olu dzeltenumiem un putās sakultu olbaltumu, tad pagatavo garenus plācenīšus, apviļā miltos, olā un berztā maizē, un...Skatīt recepti

Teļa pieņu un nieru kroķetes 4.15

Teļa pieņus notīra un 10 min. vāra maz sālītā ūdenī, pēc tam labi nopilina. Teļa nieres nomazgā un apmēram 1/2 st. sutina ar sviestu un sāli, šad un tad pa lāsītei pielejot verdošu ūdeni (apm....Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
tomatu salati , lasis , liellopu , cepumi , biezpiena ,
Šodien vārda dienas svin:
Jānis



Noderēs
Fizāļu augļi ir līdzīgi tomātiem. Augļi nogatavojas speciālā čaulā - maisiņā. Pēc garšas fizāļi ir maigāki nekā tomāti. Kad
Bietes noskalo, liek vārīties ūdenī kam pievienots sāls. Izvārītās bietes nomizo un sarīvē. Traukā izkausē sviestu, apcep miltus līdz viegli
Olu dzeltenumus saputo ar cukuru, masai pievieno uzvārītu pienu un vaniļu. Maisījumu karsē, turot trauku karsta ūdens peldē, maisa, līdz
Graudaino vai presēto kaviāru uzliek ar sviestu pārziestai baltmaizes šķēlītei. Kaviāra maizītes parasti negrezno, ja vēlas, var uzlikt sviesta rozītes.
Zosi notīra, nogriež kājas, spārnus un kaklu, iegriež sānos pie kājām mīksto ādiņu. Ierīvē ar sāli, liek uz pannas, uzlej
Samaltām aknām klāt pieliek kausētu sviestu, olas, izmērcētu un nospaidītu maizi, majorānu, muskatriekstu, sāli, piparus, un visu kopā krietni samīca.
Aknas nomazgā, sagriež glītās šķēlēs, nedaudz izdauza, karstos taukos cep gatavas, uzkaisa nedaudz sāls. Uz pannas, kur aknas ceptas, uzber

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO